Victoria Milan: kokemuksia kohutusta sivusta 2024

Victoria Milan on deittisivusto, joka on suunnattu ihmisille, jotka etsivät salaisia suhteita tai seikkailuja. Se on saavuttanut suosiota etenkin keski-ikäisten ja vanhempien ihmisten keskuudessa, jotka ovat ehkä tyytymättömiä nykyiseen parisuhteeseensa tai etsivät lisäjännitystä elämäänsä.

Sivustolla on miljoonia rekisteröityneitä käyttäjiä ympäri maailmaa, ja monilla heistä on ollut positiivisia kokemuksia siitä, että he ovat löytäneet juuri sen, mitä ovat etsineet. Victoria Milan tarjoaa useita ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden piilottaa profiili ja käyttää anonyymejä maksutapoja, joiden avulla käyttäjät voivat turvallisesti tutustua toisiinsa.

Jos olet kiinnostunut etsimään uusia jännittäviä suhteita, Victoria Milan voi olla sinulle sopiva deittisivusto. Voit kokeilla tästä kenen kanssa voisit sopia yhteen.

Mikä on Victoria Milan?

Suomessa vuodesta 2011 toiminut Victoria Milan on avioliiton ulkopuolisille suhteille tarkoitettu deittisivusto, joka kuitenkin sopii myös muille seuraa hakeville ihmisille. Eli se ei ole tarkoitettu pelkästään naimissa oleville. Palvelussa on tiettävästi jopa tuhansia suomalaiskäyttäjiä, joten sieltä saattaa löytää seuraa monessa mielessä.

Victoria Milan on todella kohuttu sivusto ja sitä kutsutaankin pettämissivuksi tai uskottomuussivuksi. Monet käyttäjät ovatkin parisuhteessa, mutta sinkuille löytyy sivuilta myös oma paikkansa. Varmasti jokin käyttäjäryhmä saattaa jopa etsiä nimenomaan varattuja.

Sivustolla pääpiirteittään etsitään seksiseuraa eikä niinkään sitä suurta rakkaustarinaa. Löytyykö pettämissivulta luotettavia kumppaniehdokkaita? Siihen emme ota kantaa. Eli sivuston käyttäjäkunta tiedostaa aika hyvin millä mielellä palvelussa ollaan liikkeellä.

Kokemuksia Victoria Milanista on laidasta laitaan. Monet kohisevat, että miten tälläinen sivusto on edes mahdollista olla pystyssä. Eli sitä pidetään moraalisesti epäilyttävänä. Käyttäjäkuntaa kuitenkin löytyy ja kyseessä on täysin laillinen palvelu, joten jokainen tekee oman päätöksensä itse. Lue lisää Victoria Milan kokemuksia kirjoituksen loppupuolella.

Kenelle Victoria Milan sopii?

Victoria Milan sopii erityisesti suhteessa oleville, mutta myös täysin sinkuille käyttäjille. Vaatimuksena on tietysti täysi-ikäisyys, mutta muuten käytännössä kuka tahansa voi palveluun liittyä. Tyypillinen Victoria Milanin käyttäjä on noin 30-35 -vuotias, mutta osa käyttäjistä on myös huomattavasti tätä vanhempia.

Palvelu sopii parhaiten lyhyitä tapailusuhteita etsivälle käyttäjälle. Monet käyttäjät saattavat etsiä pientä syrjähyppyä tai jännitystä omaan elämäänsä. Osa käyttäjistä liittyy kuitenkin palveluun vain etsiäkseen seksiseuraa.

Victoria Milan kokemuksia

victoria milan kokemuksia

Tästä sivusta löytyy paljon arvosteluja laidasta laitaan, mutta kaikki palautteet tuskin päätyvät nettiin. Tuskinpa onnistuneen suhteen löytänyt asiakas haluaa jakaa siitä arvostelun netissä. Monet palautteet ovat täysin irrallisia siitä miten Victoria Milan toimii, koska ne ottavat kantaa vain palvelun moraaliseen puoleen.

Netistä löytyy kuitenkin myös äärimmäisen kriittisiä kokemuksia, joissa pohditaan, onko osa palvelun käyttäjistä aitoja. Jotkin kokeilijat kertovat, että heihin yhteyttä ottaneet käyttäjät ovat halunneet viedä keskustelun pois Victoria Milanista esimerkiksi tekstiviestien puolelle ja pyytäneet siellä sitten esimerkiksi rahaa. Eli ole siis todella varovainen kehen luotat, sillä epärehellisiä käyttäjiä voi palvelusta löytyä. Älä missään nimessä anna kenellekään rahaa, pankkitunnuksia tai luottokorttisi tietoja.

Kehuja palvelu on saanut siitä, että toivottu suhde on löytynyt ja seuraa on ollut kätevä löytää. Pystyt siis melko tarkasti hakemaan sinua vastaavia käyttäjiä. Palvelun yksityisyydensuoja on myös kerännyt kehuja, eli tiedot osataan pitää salassa.

Eli monenlaista palautetta löytyy. Pitämällä kuitenkin maalaisjärjen mukana, voi palvelu olla joillekin seuranhakijoille hyvä.

Mitä ominaisuuksia Victoria Milanissa on?

Victoria Milaniin on helppo rekisteröityä valitsemalla tunnuksen ja salasanan. Sinun tulee antaa palveluun sähköpostiosoite ja syntymäaika. Suosittelemme tekemään palvelua varten uuden sähköpostiosoitteen, jos sinun email-osoitteessa on esimerkiksi nimesi. Sähköpostiosoitetta ei kuitenkaan näytetä tai jaeta palvelussa julkisesti.

Sitten palvelu kysyy mitä etsit ja mitä mieltymyksiä sinulla on esimerkiksi seksin suhteen. Näin voit löytää paremmin samankaltaisia käyttäjiä. Sinun tulee myös kuvailla ulkonäköäsi, jotta mahdollinen hakija saa sinusta hieman lisätietoa.

Yhteyttä otat kiinnostaviin käyttäjiin flirttien tai suorien viestien avulla. Voit myös käyttää chat-toimintoa tai lähettää kuvia (mikäli hyväksytte sen palvelussa).

Miksi käyttäisin Victoria Milania?

Victoria Milan voi olla sinulle hyvä vaihtoehto, jos etsit seksiseuraa tai ns. pettämisseuraa netissä. Sivusto on tähän tarkoitukseen luotu, joten se voi olla kokeilemisen arvoinen. Huono puoli on tietysti siinä, että palvelu maksaa ja tulokset eivät ole taattuja. Mieti siis tarkkaan, mitä olet tekemässä, jolloin pettymyksiä ei tule niin helposti.

Victoria Milan hinta

Victoria Milania ei pysty hyödyntämää täysillä ilmaisjäsenyyden avulla. Eli mikäli haluat palvelua kokeilla kunnolla, vaatii se maksun. Ilmaiseksi voit kuitenkin esimerkiksi luoda profiilin, lukea muiden profiileja ja kokeilla perushakua. Ominaisuudet ovat siis tosi rajattuja ja mitään juttelua tai seuranhakua ei varsinaisesti ilmaistilillä voi tehdä. Maksullisena jäsenenä voit sitten lähettää ja lukea viestejä sekä käyttää chattia.

Victoria Milanin hinta määräytyy sen mukaan, kuinka pitkän jäsenyyden ostat. Eli esimerkiksi kolmen kuukauden jäsenyys on kalliimpi, kuin jos liittyisit kerralla vuoden jäseneksi. Palvelu veloittaa maksun joka kuukausi.

Huomaathan, että jäsenyys uusiutuu automaattisesti ennen sen loppumista. Eli sinun tulee perua jäsenyys hyvissä ajoin ennen uusiutumista, jos et halua jatkaa sen käyttöä. Voit muokata laskutusta Victoria Milanin asetuksissa. Lisäksi palvelussa on saatavilla lisämaksusta pisteitä, joilla voi esimerkiksi lähettää enemmmän viestejä ja niin edelleen.

Tarkista ajankohtaiset hinnastot Victoria Milanin verkkosivuilla ja tutustu ehtoihin huolellisesti ennen rekisteröitymistä.

Mikä on Victoria Milan?

Victoria Milan on deittisivusto, joka on suunnattu ihmisille, jotka etsivät salaisia suhteita tai seikkailuja.

Miten Victoria Milan toimii?

Victoria Milanin käyttäjät voivat luoda profiilin ja selata muiden käyttäjien profiileja. He voivat myös lähettää viestejä ja aloittaa keskustelun muiden käyttäjien kanssa.

Onko Victoria Milan turvallinen?

Victoria Milan tarjoaa useita turvallisuusominaisuuksia, kuten mahdollisuuden piilottaa profiili ja käyttää anonyymejä maksutapoja. He myös lupaavat suojata käyttäjien yksityisyyttä ja tietoturvaa.


Aikuiset.com » Deittailu