7 loistavaa treffi-ideaa: ideoita ja vinkkejä ensitreffeille

Treffeillä käyminen on loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin, viettää aikaa yhdessä ja ehkä jopa löytää se oikea. Treffien tarkoitus onkin usein tutustua toiseen ihmiseen ja mahdollisesti luoda syvempi suhde häneen. On tärkeää valita treffit, jotka ovat molemmille osapuolille mieleisiä ja joilla on mahdollisuus keskustella ja tutustua toisiinsa paremmin.

Löydä treffiseuraa netistä

Joskus treffiseuran löytäminen voi olla haastavaa, varsinkin jos elämässä ei ole paljon tilaisuuksia tavata uusia ihmisiä. Tässä tilanteessa treffiseura netistä voi olla hyvä vaihtoehto. Internetissä on paljon erilaisia treffisivustoja ja sovelluksia, jotka auttavat löytämään sopivan treffikumppanin.

e-kontakti
 • Suosittu ja suomalainen
 • Tuhansia seuranhakijoita
 • Vain aitoja deittiprofiileja
 • Lue lisää E-kontaktista
 • Seuranhakua yli 50-vuotialle
 • Jokainen profiili tarkistataan
 • Seuraa tositarkoituksella
 • Lue lisää 50plusmatchista
Match
 • Suosittu deittipalvelu
 • Seuranhaku nopeasti
 • Lue lisää Matchista

Idea 1: Kävelyretki luonnossa

Kävelyretki luonnossa on loistava tapa viettää aikaa ulkona ja tutustua uusiin paikkoihin. Kävelyretkellä voi nauttia kauniista maisemista ja rauhallisesta ympäristöstä, samalla kun keskustelee toisen kanssa. Retken voi päättää vaikkapa piknikillä tai lähellä olevassa kahvilassa.

Idea 2: Ruokakurssi yhdessä

Ruokakurssilla yhdessä käyminen on hauska tapa viettää aikaa ja oppia uusia taitoja samalla. Kurssilla voi oppia uusia reseptejä, kokeilla uusia makuja ja nauttia yhdessä valmistetusta ruuasta. Kurssin jälkeen voi vielä jatkaa iltaa esimerkiksi elokuvissa tai cocktailbaarissa.

Idea 3: Museokierros

Museokierros on loistava tapa oppia uutta ja nauttia kulttuurista yhdessä. Museossa voi keskustella näyttelyistä ja jakaa omia ajatuksia ja mielipiteitä. Museovierailun jälkeen voi vielä jatkaa iltaa esimerkiksi ravintolassa tai baarissa.

Idea 4: Pelihalli

Pelihalli on hauska tapa viettää aikaa ja kokeilla uusia pelejä yhdessä. Pelihallissa voi pelata esimerkiksi flipperiä, biljardia tai arcade-pelejä. Pelailun jälkeen voi vielä jatkaa iltaa esimerkiksi karaokessa tai pubissa.

Idea 5: Musiikkikonsertti

Musiikkikonsertti on loistava tapa nauttia musiikista yhdessä. Konserttiin voi valita bändin tai artistin, jota molemmat osapuolet pitävät ja nauttia musiikista yhdessä. Konsertin jälkeen voi vielä jatkaa iltaa esimerkiksi cocktailbaarissa tai yökerhossa.

Idea 6: Taidekävely

Taidekävely on loistava tapa nauttia kaupunkitilasta ja kulttuurista yhdessä. Taidekävelyllä voi tutustua erilaisiin taideinstallaatioihin ja katutaiteeseen kaupungilla. Samalla voi jakaa ajatuksia taiteesta ja kulttuurista toisen ihmisen kanssa. Taidekävelyn jälkeen voi vielä jatkaa iltaa esimerkiksi ravintolassa tai viinibaarissa.

Idea 7: Kotona kokkaaminen

Kotona kokkaaminen on rento ja helppo tapa viettää aikaa yhdessä. Yhdessä voi valita reseptin ja kokata ruuan yhdessä. Samalla voi jakaa kokkausvinkkejä ja nauttia hyvästä ruuasta. Kotona kokkaamisen jälkeen voi vielä katsoa elokuvaa tai pelata lautapelejä yhdessä.

Miksi ensitreffien suunnittelu on tärkeää?

Ensitreffeillä voi luoda ensivaikutelman, joka vaikuttaa jatkoon.

Mitkä ovat hyviä treffi ideoita ensitreffeille?

Ravintolassa käyminen, kävelyretki luonnossa, elokuvan katsominen, museokäynti ja kahvitteluhetki ovat yleisesti suosittuja.

Miten valita ensitreffi-aktiviteetti?

Valitse aktiviteetti, joka on mukava molemmille osapuolille, auttaa tutustumaan paremmin toisiinne ja sopii budjettiin.


Aikuiset.com » Deittailu