Sinful kokemuksia – Lue nämä 5 asiaa ennen tilausta

sinful seksikauppa

Jos puhutaan pohjoismaiden johtavasta erotiikkakaupasta, päätyy sormi osoittamaan Sinfulia.

Tämä vuodesta 2008 asti pyörinyt seksikauppa on useasti palkittu ja työllistää yli 80 henkilöä. Eli kyse ei ole mistään äidin kellarista käsin pyöritettävästä pikkuputiikista.

Tässä kirjoituksessa kerromme 5 tiedettävää asiaa Sinfulista, sekä tietysti asiakkaiden Sinful kokemuksia.

Jatka lukemista ja selvitä olisiko tässä sinulle sopiva seksikauppa.

1. Mitä seksileluja Sinful myy?

anaalilelut

Voin melkein luvata, että mitä tahansa seksilelua etsitkin, löytyy se Sinfulista, sillä valikoimassa on tuhansia ja tuhansia tuotteita.

Eli olipa se sitten vaikka pumpattava barbara, tai sitten yli tuhannen euron seksinukke, on se täällä myynnissä.

Älä kuitenkaan luule, että Sinfulissa on seksileluja vain miehille, sillä valikoimassa on sen lisäksi suuri määrä tuotteita naisille ja pareille.

Tämä onkin erityisen hyvä kauppa parisuhteessa eläville, sillä Sinful on väsännyt useita ”seksilelusettejä”, joissa on siis jos jonkinlaista tuhmaa kokeiltavaa. Näistä nauttii varmasti suhteen kumpikin osapuoli!

Muita suosituimpia tuotteita Sinfulissa ovat mm. seuraavat:

Ps. Sinfulilla on myös kenties kuumin joulukalenteri. Siinä on paljon erilaisia yllätyksiä. Katso alta vuoden 2019 joulukalenterin mainos.

2. Sinful kokemuksia (2023)

sinful kokemuksia

Lupasimme kirjoituksen alussa Sinful kokemuksia, ja niitä te myös saatte.

Yllä näette kuvakaappauksen Trustpilot nimiseltä arvostelusivustolta. Kyseessä on Sinfulista riippumaton sivusto, joten niihin palautteisiin ei Sinful pysty kajoamaan.

Arvosanaksi on tullut 4,5 / 5. Joka Trustpilotin mittapuulla tarkoittaa ”Erinomainen”.

Päätimme lukea muutamia positiivisia arvosteluja ja niissä kehuja annettiin etenkin nopeudesta, asiakaspalvelusta ja ihan verkkokaupan yleisestä toimivuudesta.

Nopeus ja asiakaspalvelu ovat verkkokaupalle tie menestykseen ja ne kaksi kriteeriä ainakin palautteiden perusteella Sinful täyttää.

Eipä sivostomme olisi reilu, jos emme kävisi myös negatiivisia palautteita Trustpilotista läpi ja sieltä löysimme seuraavaa (3 viimeisintä):

”Sain viallisen tuotteen” – Näihin kaikkiin kommentteihin Sinfulin asiakaspalvelu oli vastannut ja pyrkinyt ottamaan yhteyttä tilaajaan asian korjaamiseksi.

”Liian hidas toimitus” – Kyseinen asiakas valitti, koska tuote tuli neljässä päivässä. Sinfulin lupaus: 3-5 päivää. Eli jokseenkin ”turha valitus”.

”Tuotteen saapuminen kesti 1,5 viikkoa” – Syynä oli postilakko, eli Sinfuliin liittymätön valitus

Eipä mitään kovinkaan vakavia palautteita, ottaen huomioon, että huonoja palautteita on vain 3% vs 87% erinomaisia ja hyviä.

Kotimaisilla keskustelupalstoilla ei myöskään ollut mitään ihmeellisiä kokemuksia, tyytyväisiä näyttivät asiakkaat olleen.

3. Miksi tilata Sinfulilta?

sinful seksilelut

Seksinettikauppoja on pelkästään Suomessa noin 10 kappaletta, se voi olla paljon, tai vähän. Miten sen nyt ottaa. Miksi sitten tilaisit Sinfulilta, etkä jostain muusta kaupasta?

Tuotteiden laatu

Sinful ottaa seksilelut vakavasti, joten valikoimasta on karsittu pois kaikki heikkolaatuiset rimpulat. Tuotteiden laatu on siis erittäin tärkeä seikka Sinfulille, joka valitsee tuotteet tarkasti johtavilta valmistajilta.

Mielestäni se on erittäin tärkeää, että voit luottaa tuotteiden laatuun. Jaa, että miksikö? No mieti vähän seksilelujen käyttötarkoitusta. Ne ovat kosketuksissa intiimialueittesi kanssa. Ihan mitä tahansa ei sinne kuitenkaan kannata laittaa!

Huomaamaton maksu ja toimitus

sinful seksitilaus

Lähestulkoon jokaisessa seksikaupassa on huomaamaton toimitus, mutta mites huomaamaton maksu? Myös se on tärkeää.

Sinfulilta tilatessa tiliotteessasi tai luottokorttilaskussasi ei lue ”Sinful”, eikä mitään muutakaan seksileluihin viittaavaa. Voit siis esimerkiksi yllättää kumppanisi kaikessa rauhassa!

Huomaamattoman maksun lisäksi Sinfulilla on tietysti huomaamton toimitus. Se tarkoittaa siis sitä, että tuote toimitetaan täysin normaalissa pahvilaatikossa ilman mitään Sinfuliin tai seksileluihin liittyviä tunnuksia.

Vain sinä tiedät pakettisi / kirjeesi sisällön!

365 päivän palautusoikeus

Tätä ei tietääksemme muut seksikaupat tarjoa! Sinfulilla on siis melko käsittämättömän pitkä noin vuoden mittainen palautusoikeus.

Muista kuitenkin, että tuotteen tulee olla tietysti avaamaton ja käyttämätön.

About vuoden mittainen palautusoikeus on silti erinomainen juttu, sillä joskus joku tuote saattaa vain jäädä käyttämättä. Pitkä palautusoikeus voi tällöin tulla tarpeeseen.

Postitus samana päivänä

Mikäli laitat tilauksen sisään arkisin ennen kello 15, on Sinfulilla lupaus, että toimitus laitetaan matkaan sinä samaisena päivänä.

Parhaimmillaan voit siis saada tuotteen jo parissa päivässä. Normaali toimitusaika asettunee kuitenkin siihen 3-5 arkipäivän tuntumaan.

Turvalliset maksut ja edulliset hinnat

Sinful seuraa aktiivisesti seksilelumarkkinoiden hintoja, jotta heidän hintatasonsa pysyy kilpailukykyisenä muihin seksikauppoihin nähden.

Tarjouksia on myös käynnissä harvase päivä, joten niitä kannattaa Sinfulin sivuilta tarkkailla aktiivisesti!

Maksut Sinfulissa on täysin turvalliset, sillä sivusto käyttää suojattua SSL-yhteyttä.

4. Sinfulin toimitusehdot

Voit tilata Sinfulilta kahdella eri tavalla: paketti postiin / pakettiautomaattiin (Smartpost), tai sitten maksikirje postin toimipisteeseen.

Paketin toimituskulut ovat 6,90€ ja maksikirjeen toimituskulut ovat 5,90€.

Saat kuitenkin ilmaiset postitukset, kun tilaat vähintää 80,00 eurolla seksileluja tai muuta kivaa.

Jos tilauksesi jää lähelle tuota 80 euron maagista rajaa, voit aina lisätä ostoskoriin hyödyllisiä pikku juttuja, kuten liukkaria ja kortonkeja. Ne kuluvat kuitenkin, ja eipähän tarvi niitä sitten kaupan kassalla jonotella.

Sinfulin toimitusajakasi luvataan 3-5 arkipäivää. Myös nopeampi toimitus on mahdollista. Ja mikäli ehdit tilaamaan ennen kello 15, lähetetään tilauksesi myös samana päivänä!

Kuluttajansuojalain mukaan, saat perua kaupat, jos tilauksesi venyy yli 30 päivää. Tätä emme kuitenkaan usko Sinfulin kanssa tapahtuvan.

Palautusoikeus Sinfulissa on normaalista poikkeava, sillä he tarjoavat jopa 365 päivän palautusoikeuden.

Tätä kuitenkin koskee normaalit ehdot, eli EI AVATTUJA tai KÄYTETTYJÄ tuotteita. Vialliset toki vaihdetaan, kunhan vain otat yhteyden asiakastukeen.

Sinfulissa on ehkäpä laajimmat maksuvaihtoehdot, joihin olemme Suomessa toimivissa seksikaupoissa törmänneet. Voit maksaa tilauksesi verkkomaksulla, pankki- ja luottokortilla, PayPalilla, sekä Klarnan-erämaksulla tai -laskulla.

5. Sinfulin asiakaspalvelu?

Sinfulilla on asiakastuki, johon saat yhteyden arkisin 9-22, sekä viikonloppuisin 11-19. Pakko antaa kehuja asiakaspalvelun pitkistä palveluajoista (myös viikonloppuisin)!

Asiakaspalvelun saat kiinni puhelimella (09 4245 0785) ja sähköpostilla ([email protected]). Sähköposteihin luvataan vastata aukioloaikoina viimeistään parin tunnin sisällä. Siitäkin annamme kehuja.

Osoite Sinfulin tuotepalautuksille on muuten Teollisuustie 9, 04300 Tuusula.

Yhteenveto

Sinful on mielestämme Suomessa toimivista seksikaupoista alan kärkeä. Annamme tämän kehun mm. ilmaisen toimituksen (+80e tilauksiin), monipuolisten maksutapojen, hyvän asiakaspalvelun, sekä huomaamattoman toimituksen takia.

Mikä vielä on loistavaa, on se, että Sinfulilla on usein vaihtuvia tarjouksia ja kampanjoita. Niihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Löydät ne suoraan Sinfulin etusivulta.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan luottaa vain meihin, vaan voit ihan itse kokeilla ja muodostaa mielipiteesi. Meidän tehtävänä oli vain kertoa omat havaintomme ja antaa inspiraatiota.

Hauskoja ja seksikkäitä hetkiä juuri sinulle!


Aikuiset.com » Seksikaupat ❤️