Seuranhaku netissä – 8 tapaa onnistua

Seuranhaku netissä on mahdollista jokaiselle, joka sitä oikeasti haluaa. Etsitpä sitten tosirakkautta tai kesäheilaa, voi sinun tuleva kumppanisi jo odotella sinua jossakin netin treffipalvelussa.

Deittipalveluita on kuitenkin netissä paljon, joten päätimmekin siitä syystä tehdä listan, josta löydät suosituksemme turvallisista ja helpoista deittipalveluista. Tämän lisäksi listasimme 10 tapaa, jotka helpottavat onnistumistasi seuranhaussa. Lue kaikki vinkit ja aloita heti, sillä seura ei tule luoksesi, vaan sinun tulee olla aloitteellinen!

1. Älä laita kaikkia munia samaan koriin

Netissä on useita seuranhakupalveluita, joka voi ensin aiheuttaa hämmennystä tietämättömälle. Laitoimmekin siitä syystä suosituimmat ja turvallisimmat vaihtoehdot helppoon listaan, jotta voit nopeasti kokeilla useampaa palvelua. Kaikki palvelut eivät sovi kaikille, joten kannattaa kokeilla mahdollisesti muutamaa palvelua. Yleensä maksulliset palvelut tarjoavat paremman käyttäjäkokemuksen ja suuremman todennäköisyyden löytää seuraa.

Kokeile persoonallisuustestiä
Sadat tapaavat joka kuukausi
Sopii kaikille sinkuille
Lue lisää Eliittikumppanista

Suosittu deittipalvelu
Seuranhaku nopeasti
Tapaa sinkkuja alueeltasi
Lue lisää Match.comista

Suosittu ja suomalainen
Tuhansia seuranhakijoita
Vain aitoja deittiprofiileja
Lue lisää E-Kontaktista

Seuranhakua yli 50-vuotialle
Jokainen profiili tarkistataan
Seuraa tositarkoituksella

2. Harjoitus tekee mestarin (myös seuranhaussa)

Vaikka kliseiseltä se kuulostaakin, ei kukaan ole seppä syntyessään. Seuranhaussa tulee olla valmis pettymyksiin, mutta silti nostaa pää takaisin pystyyn ja jatkaa kohti uusia yrityksiä.

Seuranhaku netissä on niin monivaiheinen prosessi, ettei kukaan voi heti ensimmäisellä kerralla tietää mitä kaikkea pitää tehdä ja miten.

Se voikin vaatia monta yritystä, mutta jokaisella kerralla sinulla on lisää kokemusta. Yksittäinen tärkein asia on mielestämme se, että opit keskustelemaan mahdollisen kumppaniehdokkaan kanssa, siten, että mielenkiinto pysyy yllä.

Ennen sitä on toki monta muuta vaihetta, että pääset edes keskustelemaan. Näitä on mm. profiilisi mielenkiintoisuus. Eli se mitä kerrot itsestäsi profiilissa ja tietysti profiilikuvat. Seuraavassa kappaleessa saat vähän vinkkejä profiilikuviin.

3. Panosta seuranhakuprofiilisi kuviin!

Tässä karussa maailmassa ulkonäkö ratkaisee paljon. Onneksi meitä on täällä paljon ja läheskään kaikki eivät ole missejä tai adoniksia. Ihan tavalliset Matit ja Maijat löytävät myös rakkautta, joten vaikka et olisi ”malliainesta”, sinulla on silti mahdollisuudet onnistua seuranhaussa!

Tärkeää on näyttää kuvissa raikkaalta, puhtaalta ja helposti lähestyttävältä.

Elikkäs tämä tarkoittaa sitä, että käy kampaajalla/parturissa, pue puhtaat ja siistit vaatteet, sekä muista näyttää kuvissa hymyä.

Hymy on tärkeä seikka, sillä se osoittaa sinun olevan itsevarma. Hymy myös antaa sinusta positiivista energiaa, joka tekee hyvän ensivaikutelman mahdolliseen kumppaniehdokkaaseen.

Mennäänpäs itse kuvan ottamiseen.

Eli käytä tuoretta kuvaa, joka on siis alle vuoden vanha. Älä siis lataa jotain opiskeluaikojen kuvaa, sillä muutan annat täysin väärän kuvan itsestäsi.

Paras vinkkini on käyttää kuvaa, jonka on ottanut joku muu kuin sinä itse. Kuva olisi mielellään hyvä olla otettu ulkona, sillä päivänvalo tarjoaa paljon paremman valaistuksen, joka ei korosta liikaa tiettyjä kohtia kuvasta.

Rajaus tulisi olla sellainen, että kuvassa näkyy joko sinä kokonaisuudessaan tai sitten noin rinnasta ylöspäin.

Pelkkä naamakuva ei ole niin hyvä, sillä se ei kerro toiselle niin paljon.

Ja bonusvinkki: tilannekuvat ovat parhaita! Näytät aktiiviselta ja sosiaaliselta, jos kuva on otettu jonkin aktiviteetin ohessa!

4. Ole aktiivinen netissä

Kuten jo aiemmin sanoimme, tuskinpa kukaan onnistuu ensiyrittämällä. Kohtele seuranhakua vähän kuten työhakemusta.

Harvemmin se siis onnistuu heti, vaan voi vaatia kymmeniä, ellei satoja yrityksiä. Onnistuminen kuitenkin palkitsee, joten muista siirtää katseesi tavoitteeseesi ja ole sinnikäs, todella todella sinnikäs!

5. Ole oma itsesi (älä yritä liikaa)

Turha yrittää feikata, että olisit jokin muu kuin mitä oikeasti olet. Anna luonnollisen huumorisi tulla esiin ja ole flirttaileva ja hauska.

Näin rohkaiset myös toista osapuolta olemaan rennosti ja keskustelu voi onnistua paremmin.

Älä ota stressiä siitä, että tämä ei onnistu, vaan anna kaiken tapahtua omalla painollaan. Ole kuitenkin rohkea ja ota toinen huomioon.

6. Älä takerru (anna tilaa)

Muista, että aina keskustelut eivät onnistu ja homma saattaa kuivua kasaan. Älä siis silloin takerru, vaan siirrä katseesi jälleen eteenpäin. Ja mikäli sinulla on jokin lupaava keskustelu käynnissä, älä pakota sitä ja ole liian tarvitseva.

Toinen osapuoli kiinnostuu sinusta todennäköisemmin, kun olet itsenäinen ja et liian takertuvan oloinen. Anna siis toiselle tilaa ja älä vaadi vastauksia heti.

7. Ole kiinnostunut toisesta

Kaikki tykkäävät kertoa itsestään. Muista se!

Eli jätä itsesi sivuun ja älä kerro itsestäsi liikaa ellei toinen kysy. Kohdista mielenkiintosi toiseen henkilöön ja kysele häneltä. Jos et keksi mitään puhuttavaa, niin kokeile vaikka perinteisiä aiheita, kuten harrastukset, mielenkiinnon kohteet, työ, eläinrakkaus, perhe ja niin edelleen.

Anna toiselle aikaa ja tilaa kertoa itsestään. Sinun vuorosi tulee ajallaan, mikäli on tullakseen. Älä kuitenkaan ota tätä vinkkiä liian kirjaimellisesti ja jätä kaikkea kertomatta.

Voit siis jatkaa keskustelua kertomalla jotain mitä sinun elämässäsi tapahtuu (jätä negatiiviset jutut kuitenkin pois) ja pyydä toiselta jotain kommenttia tai omakohtaisia kokemuksia tähän liittyen.

Näin pidät keskustelun rentona ja säästyt turhalta paineelta ”onnistua”.

8. Tee aloite tapaamiselle

Jos olette keskustelleet muutaman päivän ja se näyttää onnistuvan hyvin, tee aloite tapaamiselle. Tämä on TODELLA TÄRKEÄÄ, sillä osoitat toiselle osapuolelle olevasi rohkea ja valmis tekemään asian eteen oikeasti jotain.

Valitse rento tapaamispaikka, joka sopii teidän molempien ajatusmaailmoihin. Se voi oikeasti olla vaikka se perinteinen kahvila tai illallinen.

Tärkeintä on kuitenkin, ettei liian suurta painetta synny ja voitte olla rennosti vaikka asiat eivät sitten kuitenkaan natsaisi.

Yhteenveto

Toivottavasti sait uutta puhtia ja ideoita tästä kirjoituksesta ja olet entistä valmiimpi seuranhakuun.

Mikäli et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa seuranhakupalvelua, niin kokeile jotain tunnettuja vaihtoehtoja, kuten Eliittikumppani tai E-Kontakti.

Rakkaudentäytteistä ja onnekasta matkaa sinulle toivottaa Aikuiset.com


Aikuiset.com » Deittailu ❤️