Seksiseuraa netistä? Testaa nämä 4 sivustoa

Tässä artikkelissa käsitellään aikuisten välisiä suhteita ja niiden löytämistä verkosta. On tärkeää huomata, että seuranhaku vaatii vaivannäköä, kuten mikä tahansa muukin aktiivinen toiminta elämässä. Kannattaa muistaa, että myös turvallisuuteen on syytä kiinnittää huomiota.

Esittelemme useita verkkosivustoja, joista voit löytää kumppanin seksuaalisiin kohtaamisiin. Huomattava osa sivustoista soveltuu sinkuille, mutta myös yksi on suunnattu varatuille henkilöille. Lue kirjoitus nyt ja voit löytää seksiseuraa netistä.

1. Victoria Milan – Seksiseuraa varatuille (myös sinkuille)

victoria milan seksiseuraa


Victoria Milan on suomessakin melko suosittu seuranhakusivusto, joka on keskittynyt avioliiton ulkopuolisille suhteille. Nykyisin palvelu sopii tosin myös sinkuille.

Jos olet varattu ja kaipaat lisää intohimoa elämääsi, sinun kannattaa harkita Victoria Milan -palvelun käyttöä. Palvelu on suunnattu varatuille henkilöille ja lupaa turvallisuutta ja anonymiteettiä käyttäjilleen. Vaikka palvelun bisnesmalli on kyseenalainen, sen suosion taustalla saattaa olla tarve löytää piristystä parisuhteeseen.

seksiseuraa pettäminen

Yllä olevassa Väestöliiton tekemässä kuvassa näkyy, että pettämisen määrä on ollut vähän laskussa, mutta edelleen sitä tapahtuu paljon. Kyseessä on tosin jo useamman vuoden vanha kysely, joten sen paikkaansapitävyyttä emme voi taata. Sivustomme ideana ei ole kuitenkaan syyllistää lukijaa, joten ei käsitellä asiaa sen enempää.

Mitä ominaisuuksia Victoria Milan tarjoaa?

  • 100% anonyymi
  • Aitoja, varmistettuja käyttäjiä
  • Turvallinen ja suojattu
  • Sumennetut profiilikuvat

Victoria Milan on palvelu, joka tarjoaa anonyymin ja turvallisen tavan löytää seuraa salaisiin tapaamisiin. Palvelussa on toiminto, joka näyttää käyttäjiä lähellä sinua, mutta sijainnit ovat vain arvioita anonymiteetin varmistamiseksi. Liittyminen Victoria Milaniin on täysin ilmaista. Lisätietoja palvelusta voi lukea täältä.

2. Tinder – Seksiseuraa sinkuille (myös ilmaiseksi)

tinder seksi


On totta, että Tinder on yksi suosituimmista deittisovelluksista maailmassa ja se tarjoaa laajan valikoiman potentiaalisia deittiehdokkaita käyttäjän lähialueilta. Sovellus on ilmainen, mutta käyttäjät voivat ostaa Tinder Plus® ja Tinder Gold™ -jäsenyyksiä, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten ”Super Likes”.

Tinderin toiminta perustuu ensisijaisesti käyttäjien kuvien perusteella tapahtuvaan valintaan, ja käyttäjän on päätettävä, haluaako hän jatkaa keskustelua potentiaalisen deittikumppanin kanssa vai ei. Jos molemmat käyttäjät valitsevat ”jatkoon”, he saavat ”matchin” ja voivat aloittaa keskustelun.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Tinderin käyttö voi olla pinnallista ja johtaa useisiin keskusteluihin, jotka eivät johda mihinkään. Tinderissä on kuitenkin mahdollista löytää seksiseuraa, mutta myös vakavampaa parisuhdetta, jos sitä etsii.

On myös tärkeää muistaa, että jos olet varattu, kannattaa harkita huolellisesti Tinderin käyttöä, sillä on mahdollista, että kohtaat tuttuja tai että joku tuttusi näkee sinut sovelluksessa. Tässä tapauksessa Victoria Milan voi olla parempi vaihtoehto, jos haluat pitää asiat täysin anonyymina.

3. Facebook – Hyvä aloitteen tekemiseen

seuraa facebookista

Huomaa, että Facebookin käyttöehdot kieltävät seksuaalisen sisällön jakamisen ja seksuaalisen käyttäytymisen edistämisen palvelussa. Tämä tarkoittaa, että ei ole suositeltavaa käyttää Facebookia suoraan seksiseuran hakemiseen. Sen sijaan voit käyttää Facebookia tutustuaksesi uusiin ihmisiin ja luodaksesi yhteyden heihin, mikä voi johtaa pitkäaikaisiin suhteisiin tai ystävyyssuhteisiin.

Jos etsit kuitenkin petiseuraa, suosittelemme harkitsemaan muita vaihtoehtoja, joita olemme aikaisemmin maininneet, kuten Victoria Milan tai Tinder.

4. Instagram – Kokeilemisen arvoinen

instagram

Instagram on nykyään käyttäjäkunnaltaan monipuolisempi kuin ennen, ja se tarjoaa mahdollisuuden tuoda omaa persoonallisuutta esille kuvien avulla. Mielenkiintoisen profiilin luominen onnistuu esimerkiksi harrastus- ja mielenkiinnonkohteisiin liittyvien kuvien avulla sekä itsestä otettujen ”selfieiden” avulla.

Jokaiseen kuvaan on mahdollista lisätä ”häshtägejä”, kuten esimerkiksi #suomalainenmies tai #suomalainennainen. Ihmiset, jotka etsivät kuvia näillä hashtageilla, voivat löytää omat kuvasi.

Instagramissa voi myös jättää tykkäyksiä muiden käyttäjien kuviin, ja he voivat puolestaan tykätä omista kuvasi. Tällainen vuorovaikutus voi olla hyvä tapa löytää uusia tuttavuuksia, sillä Instagramissa voi lähestyä muita käyttäjiä yksityisviesteillä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että Instagram ei ole ensisijaisesti seuranhakupaikka eikä varsinkaan seksiseuran hakemiseen tarkoitettu alusta. Siksi ei ole suotavaa lähestyä muita käyttäjiä suorasukaisilla ehdotuksilla, vaan seuranhakuun on parempi käyttää esimerkiksi Tinderiä tai Victoria Milania.

Vältä näitä sudenkuoppia

Kuten edellä tuli mainittua, niin vältä liian suorasukaista ehdottelua ja ole kohtelias.

Käytä sen sijaan hienovaraisempia ehdotuksia, kuten ”lähtisitkö drinkille” tai muuta vastaavaa.

Voit keskustelussa tuoda muita seksiin liittymättömiä asioita esille, kuten harrastuksiasi ja muita mielenkiinnon kohteita. Ja vielä tärkeämpää on kysyä näitä asioita toiselta.

Keskustelu on huomattavasti mukavampaa kohteliaan henkilön kanssa, joka ei mene liian intiimeihin keskusteluihin suoraan..

Jos keskustelukumppanisi on halukas näkemään kanssasi, muista aina sopia tapaaminen tunnetulle julkiselle paikalle. Se herättää luottamusta ja toimii molempien turvaksi.

Voi olla myös hyvä kertoa jollekin tuntemallesi ihmiselle, että olet menossa treffeille.

Varo huijausmainoksia!

deittimainos feikki
Varo esimerkin kaltaisia huijausmainoksia


Tämä on fakta. Naisia ja miehiä huijataan paljon erilaisilla deittimainoksilla, joissa luvataan, että seksiä on tiedossa.

Yleensä näissä on vielä alastomien naisten ja miesten kuvia houkuttimena. Kuka edes laittaisi itsestään alastonkuvia ja lupaisi seksiä kaikille? Aivan. Ei kukaan.

Ihminen joka on seuraa vailla saattaa tälläiseen mainokseen haksahtaa helpostikin.

Eli mikäli tälläinen mainos vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Näin se asia myös yleensä on.

Yhteenveto

Toivottavasti tämän kirjoituksen vinkeistä oli jotain apua sinulle seksiseuran hakuun.

Kerrataan vielä. Eli jos olet varattu (tosin myös sinkut tervetulleita), suosittelemme kokeilemaan Victoria Milania. Liittyminen on ilmaista ja sen voit tehdä tästä.

Jos taas olet sinkku, kannattaa kokeilla Tinder-sovellusta. Muista kuitenkin, että siellä ihmiset etsivät myös rakkautta, eli järki käteen ennen liian suoria lähestymisiä.

Sitten nämä muut kirjoituksessa esitellyt tavat. Ne sopivat enemmänkin uusien tuttavuuksien hakuun ja keskusteluyhteyden avaamiseen. Maltti on valttia ja ties minkä romanssin sieltä saatat löytää.

Mitä tulee ottaa huomioon seksiseuran etsimisessä netistä?

Tärkeää on pitää huolta omasta turvallisuudestaan ja valita luotettavia sivustoja tai sovelluksia.

Onko seksiseuran löytäminen netistä laillista?

Kyllä, kunhan se tapahtuu aikuisten suostumuksella eikä liity ihmiskauppaan tai hyväksikäyttöön.

Miten välttää huijauksia seksiseuran etsinnässä netissä?

Kannattaa olla varovainen ja tarkistaa käyttämänsä sivuston tai sovelluksen maine ennen kuin luottaa siihen täysin.


Aikuiset.com » Deittailu