Seksiseuraa netistä? Testaa nämä 4 sivustoa

nainen ja mies pussaa

Tässä kirjoituksessa käymme läpi miten kaksi aikuista voi löytää toisensa seksin merkeissä. Elikkäs lyhykäisyydessään, kerromme miten voit löytää seksiseuraa netistä.

Heti alkuun kerrottakoon, että tämäkin homma vaatii vähän vaivaa. Ihan kuten seuranhaku yleensäkin. Kannattaa muuten lukaista tuo edellämainittu kirjoitus, sillä siellä on 8 hyvää vinkkiä seuranhakuun.

Palataan kuitenkin takaisin siihen seksiseuraan.

Eli seuraavaksi esittelemme muutaman internetsivuston, joissa voit hakea itsellesi kumppania rakasteluun. Melkeinpä kaikki suosittelemamme sivut sopivat sinkuille ja yksi on erikoistunut varattujen ihmisten touhuihin.

1. Victoria Milan – Seksiseuraa varatuille (myös sinkuille)

victoria milan seksiseuraa

Victoria Milan on suomessakin melko suosittu seuranhakusivusto, joka on keskittynyt avioliiton ulkopuolisille suhteille. Nykyisin palvelu sopii tosin myös sinkuille.
Liity ilmaiseksi nyt

Elikkäs jos olet varattu ja kaipaat vähän kipinää elämään, on tämä sinun valintasi. Victoria Milan kertoo kotisivuillaan, että heillä on jopa yli 221 000 käyttäjää Suomessa.

Palvelu on todella turvallinen ja anonyymi, eli toimintasi pysyy ”salassa”. Varmaan tuo suosio perustuukin juuri tähän.

Aika kyseenalainen bisnesmalli, mutta hei, selvästi tälläisellekin palvelulle on kysyntää ja siksi siihen on joku ”bisnesnero” tarttunutkin.

seksiseuraa pettäminen

Yllä olevassa Väestöliiton tekemässä kuvassa näkyy, että pettämisen määrä on ollut vähän laskussa, mutta edelleen sitä tapahtuu paljon.

Kyseessä on tosin jo useamman vuoden vanha kysely, joten ehkä se ei pidä paikkaansa ja voihan myös olla etteivät ihmiset vain jää nykyään niin paljon kiinni. 😉

Ei nyt aleta moralisoimaan sen enempää, sillä se on jokaisen henkilökohtainen asia.

Eli minkäslaisesta palvelusta on sitten kysymys?

  • 100% anonyymi
  • Aitoja, varmistettuja käyttäjiä
  • Turvallinen ja suojattu
  • Sumennetut profiilikuvat

Elikkäs jos hommat haluaa pitää salassa, on Victoria Milan sinun valintasi.

Victoria Milanissa on muuten toiminto, että näet ihmisiä lähellä sinua. Eli jännitystä voi olla tarjolla ihan nurkan takana. Älä kuitenkaan ole huolissasi, sillä sijainnit ovat vain arvioita, jotta anonymiteettisi pysyy.

Parasta Victoria Milanissa on se, että liittyminen on täysin ilmaista. Mikäli kiinnostuit, lisätietoja palvelusta voit lukea täällä.

2. Tinder – Seksiseuraa sinkuille (myös ilmaiseksi)

tinder seksi

Tinder on deittisovellus jossa on varmasti eniten tarjontaa. Se näyttää sinulle lähialueiden (myös kauempaa) potentiaaliset deittiehdokkaat.

Tinder on ilmainen, mutta käyttäjille on saatavissa myös Tinder Plus® ja Tinder Gold™ -jäsenyydet, joissa on lisäominaisuuksia, kuten ”Super Likes”. Eli periaatteessa Tinderistä voit löytää seksiseuraa ilmaiseksi.

Palvelu on tosin aika pinnallinen, eli se perustuu siihen, että näet vastakumppanin kuvan ja sitten sinun pitää heti valita ”jatkoon” tai ”ei jatkoon”.

Mikäli sinä ja kumppanisi molemmat swaippaatte ”jatkoon”, niin teille tulee ”matchi” eli osuma. Sen jälkeen voitte aloittaa keskustelun.

Tinderissä on aika normaalia aloittaa useitakin keskusteluita, jotka eivät sitten johda kuitenkaan mihinkään. Joten maltti on valttia.

Täällä on myös hyvä harjoitella keskustelua mahdollisten deittikumppanien kanssa, sillä sinulla on niin lyhyt aika tehdä vaikutus toiseen.

Tinderistä on täysin mahdollista löytää seksiseuraa, mutta myös pidempiaikaista parisuhdetta.

Muista, että jos olet varattu, kannattaa välttää Tinderiä, sillä joku tuttusi saattaa törmätä sinuun palvelussa. Luultavasti sinäkin törmäät tuttuihin. Eli mikäli olet varattu, Victoria Milan on paras vaihtoehtosi.

3. Facebook – Hyvä aloitteen tekemiseen

seuraa facebookista

Facebook ei ole se mesta jossa heti ekana kannattaa alkaa ihmisille seksiä ehdottelemaan, mutta vanhojen suhteitten lämmittelyyn ja uusien tuttavuuksien etsimiseen se on sitäkin parempi.

Facebookin etu on myös se, että palvelu on täysin ilmainen (lukuunottamatta mainoksia). Jos kuitenkin olet petiseuraa vailla, kannattaa ehkä harkita näitä muita kirjoituksissa esiteltyjä paikkoja.

Vinkkinä Facebookin käyttöön annamme sen, että tutki ja tutustu tuhansiin erilaisiin ryhmiin joita Facebookissa on. Pelkästään suomenkielisiä ryhmiä on pilvin pimein ja eiköhän sieltä joku samanhenkisten ihmisten ryhmä löydykin.

4. Instagram – Kokeilemisen arvoinen

instagram

Instagram oli ennen vain nuorten paikka, mutta nyt sen käyttäjäkunta on laajentunut ihan kaikenikäisiin. Täällä voit helposti tuoda omaa persoonaa esille kuvien avulla.

Voit luoda mielenkiintoisen profiilin itsellesi laittamalla kuvia esimerkiksi harrastuksistasi, mielenkiinnonkohteistasi, sekä tietysti niitä kuuluisia ”selfieitä”.

Jokaiseen kuvaan voi laittaa ”häshtägejä” eli vaikkapa #suomalainenmies tai #suomalainennainen. Ihmiset jotka etsivät kuvia näillä hashtageilla, voivat sitten kuvasi löytää.

Voit myös jättää tykkäyksiä ihmisten kuviin ja he voivat tykätä sinun kuvistasi. Tälläinen voi antaa hyvän tilauuden löytää uusia tuttavuuksia, sillä Instagramissa voit lähestyä käyttäjiä yksityisviesteillä.

Muista kuitenkin, että Instagram ei ole lähtökohtaisesti seuranhakupaikka ja vielä vähemmän paikka seksiseuralle. Älä siis lähesty ihmisiä suorasukaisilla ehdotuksilla, vaan kokeile mielummin esimerkiksi Tinderiä tai Victoria Milania.

Vältä näitä sudenkuoppia

Kuten edellä tuli mainittua, niin vältä liian suorasukaista ehdottelua ja ole kohtelias.

Käytä sen sijaan hienovaraisempia ehdotuksia, kuten ”lähtisitkö drinkille” tai muuta vastaavaa.

Voit keskustelussa tuoda muita seksiin liittymättömiä asioita esille, kuten harrastuksiasi ja muita mielenkiinnon kohteita. Ja vielä tärkeämpää on kysyä näitä asioita toiselta.

Tälläisen ihmisen kanssa on ainakin sata kertaa mukavempi jutella, kuin jonkun joka lähettää kuvia omista sukukalleuksistaan.

Jos keskustelukumppanisi on halukas näkemään kanssasi, muista aina sopia tapaaminen tunnetulle julkiselle paikalle. Se herättää luottamusta ja toimii molempien turvaksi.

Voi olla myös hyvä kertoa jollekin tuntemallesi ihmiselle, että olet menossa treffeille.

Panoseuraa etsiviä huijataan

deittimainos feikki

Tämä on fakta. Naisia ja miehiä huijataan paljon erilaisilla deittimainoksilla, joissa luvataan, että seksiä on tiedossa.

Yleensä näissä on vielä alastomien naisten ja miesten kuvia houkuttimena. Kuka edes laittaisi itsestään alastonkuvia ja lupaisi seksiä kaikille? Aivan. Ei kukaan.

Ihminen joka on panoseuraa vailla saattaa tälläiseen mainokseen haksahtaa helpostikin.

Eli mikäli tälläinen mainos vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Näin se asia myös yleensä on.

Yhteenveto

Toivottavasti tämän kirjoituksen vinkeistä oli jotain apua sinulle seksiseuran hakuun.

Kerrataan vielä. Eli jos olet varattu (tosin myös sinkut tervetulleita), suosittelemme kokeilemaan Victoria Milania. Liittyminen on ilmaista ja sen voit tehdä tästä.

Jos taas olet sinkku, kannattaa kokeilla Tinder sovellusta. Muista kuitenkin, että siellä ihmiset etsivät myös rakkautta, eli järki käteen ennen liian suoria lähestymisiä.

Sitten nämä muut kirjoituksessa esitellyt tavat. Ne sopivat enemmänkin uusien tuttavuuksien hakuun ja keskusteluyhteyden avaamiseen. Maltti on valttia ja ties minkä romanssin sieltä saatat löytää.

Onnea matkaan!


Aikuiset.com » Deittailu