10 Parasta Seksilelua Pariskunnille – Piristystä makkariin

Seksilelut voivat tuoda lisää nautintoa ja intohimoa makuuhuoneeseen. Pariskunnat voivat löytää uusia tapoja tutkia toisiaan ja kokeilla uusia kokemuksia. Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia seksileluja, jotka sopivat erityisesti pariskunnille, sekä annamme vinkkejä niiden käyttöön ja valintaan.

Mitä ovat seksilelut?

Seksilelut ovat leluja, jotka on suunniteltu lisäämään seksuaalista nautintoa ja tyydytystä. Niitä voidaan käyttää yksin- tai kumppanin kanssa ja niitä on monen muotoisia, kokoisia ja tyylisiä. Joitakin suosittuja seksilelutyyppejä ovat vibraattorit, dildot, anaalihelmet ja penisrenkaat. Seksilelujen avulla voit piristää kaavoihin kangistunutta menoa makkarissa tai muuten vain tuoda seksielämääsi ylimääräistä jännitystä.

Mitkä ovat parhaat seksilelut pariskunnille?

Markkinoilla on paljon erilaisia ​​seksileluja pariskunnille, joten voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Tässä on 10 parasta seksilelua pariskunnille asiakkaiden arvostelujen perusteella:

1. We-Vibe Sync: Tätä vibraattoria voidaan käyttää seksin aikana ja siinä on 10 erilaista värinätilaa.

we vibe sync pariskunta vibraattori

2. Lelo Tiani 3: Tämä vibraattori on suunniteltu käytettäväksi seksin aikana ja siinä on 8 erilaista värinätilaa.

lelo tiani 3 pariskunta vibraattori

3. Je Joue Mio: Tätä vibraattoria voidaan käyttää seksin aikana ja siinä on 5 erilaista värinätilaa.

je joue mio

4. Womanizer Premium: Tässä klitorisstimulaattorissa on 12 eri intensiteettitasoa.

womanizer premium

5. Lelo Ina Wave: Tässä vibraattorissa on 10 erilaista värinätilaa ja se on suunniteltu stimuloimaan G-pistettä.

lelo ina wave

6. Satisfyer – Men Vibration: Tässä penisstimulaattorissa on useita eri värinäasetusta.

satisfyer men vibration

7. Fun Factory Miss Bi: Laadukas ja tehokas tuplavibraattori saksalaiselta Fun Factorylta.

fun factory miss bi tuplavibraattori

8. Lovense Edge 2: Eturauhasvibraattori jossa tehokkaat tärinät ja värinät.

lovense edge 2

9. Lelo Soraya 2: Tässä vibraattorissa on 8 erilaista värinätilaa ja se on vedenpitävä.

lelo soraya 2

10. We-Vibe Chorus: Tätä vibraattoria voidaan käyttää seksin aikana, ja siinä on 10 erilaista värinätilaa.

we vibe chorus

Mitkä ovat parhaita paikkoja ostaa seksileluja pariskunnille?

On olemassa muutamia eri paikkoja, joista voit ostaa seksileluja pariskunnille. Tässä on joitain parhaita paikkoja ostaa seksileluja:

– Verkkokaupat: On olemassa muutamia eri verkkokauppiaita, jotka myyvät seksileluja pariskunnille. Yksi verkkokaupasta ostamisen eduista on, että löydät usein parempia tarjouksia ja enemmän valikoimaa kuin kivijalkakaupassa. Suosituimpia seksilelukauppoja netissä ovat esimerkiksi Sinful ja Kaalimato.

– Seksilelukaupat: On myös kivijalkakauppoja, jotka myyvät seksileluja. Näissä myymälöissä on yleensä laajempi valikoima tuotteita suoraan hyllystä, mutta hinnat voivat olla korkeammat.

– Aikuisten kirjakaupat: Jotkut aikuisten kirjakaupat myyvät myös seksileluja. Valikoima on yleensä pienempi kuin seksilelukaupassa, mutta saatat löytää hyviä tarjouksia.

Kun valitset seksilelujen ostopaikkaa pariskunnille, on tärkeää ottaa huomioon esimerkiksi hinta, valikoima ja mukavuus. Sinun kannattaa myös varmistaa, että ostat hyvämaineisesta kaupasta, jotta voit olla varma, että tuotteet ovat turvallisia ja laadukkaita.

Kuinka seksilelut voivat piristää makuuhuonettasi?

On olemassa useita tapoja, joilla seksilelut voivat piristää makuuhuonettasi. Ne voivat lisätä uusia ja jännittäviä tuntemuksia, auttaa sinua löytämään uusia fantasioita ja tarjota tapoja lisätä vaihtelua seksielämääsi. Tässä on joitain parhaista seksileluista pariskunnille:

1. Vibraattorit: Vibraattoreita voidaan käyttää stimuloimaan, sekä klitorista, että G-pistettä. Tämä voi saada aikaan erittäin voimakkaita orgasmeja!

2. Dildot: Dildoja on kaikenmuotoisia ja kokoisia, joten voit löytää sellaisen, joka sopii sinulle ja kumppanillesi. Niitä voidaan käyttää emättimen tai peräaukon stimulaatioon tai molempiin!

3. Anaalihelmet: Anaalihelmet voivat tarjota intensiivistä nautintoa asettamisen ja poistamisen aikana. Ne sopivat myös erinomaisesti peräaukon stimulaatioon, koska ne auttavat stimuloimaan eturauhasta.

4. Penisrenkaat: Penisrenkaat auttavat ylläpitämään erektiota supistamalla verenkiertoa penikseen. Tämä voi pidentää seksiä ja olla nautinnollisempaa molemmille osapuolille!

5. Liukuvoiteet: Liukuvoide auttaa kaikenlaisessa seksuaalisessa toiminnassa, mutta se voi olla erityisen hyödyllinen seksileluja käytettäessä. Se auttaa vähentämään kitkaa ja saa kaiken tuntumaan miellyttävämmältä.

6. Silmämaski: Silmien peittäminen voi auttaa kohottamaan aisteja ja lisäämään jännitystä. Tämä voi tehdä seksistä vieläkin jännittävämpää!

7. Höyhenet: Höyhenellä kutittaminen on loistava tapa lisätä kevyesti stimulaatiota iholle. Tämä voi auttaa lisäämään kiihottumista ja tekemään seksistä vieläkin nautinnollisempaa.

8. Bondage tarvikkeet: Bondage leluilla voit lisätä hieman kinkyä tunnelmaa seksielämääsi. Se voi myös auttaa luomaan intensiivisemmän kokemuksen molemmille kumppaneille.

9. Seksihuonekalut: Seksihuonekaluilla voidaan lisätä uusia ja jännittäviä asentoja seksiisi. Siitä voi olla apua myös niille, joilla on tietyt sairaudet, jotka tekevät perinteisestä seksiasennosta vaikeaa tai mahdotonta.

10. Värisevät pikkuhousut: Värähtävät pikkuhousut ovat loistava tapa stimuloida klitorista seksin tai esileikin aikana. Niitä voidaan käyttää myös julkisilla paikoilla jännityksen luomiseen!

Mitä asioita tulee ottaa huomioon valittaessa seksileluja pariskunnille?

Tässä on joitain asioita, jotka tulee pitää mielessä valittaessa seksileluja pariskunnille:

– Mitkä ovat tavoitteesi? Haluatko piristää makuuhuoneesi leikkejäsi? Haluatko lisätä uusia tuntemuksia?

– Missä menee mukavuusalue? Muista keskustella kaikista huolenaiheista, joita heillä saattaa tulla seksilelujen käytöstä.

– Millaisen sensaatiota haluat lisätä? Jos et ole varma, etsi monipuolinen lelu, jota voidaan käyttää erityyppisiin stimulaatioihin.

– Haluatko lelun, jota voidaan ohjata etänä? Tämä voi olla hauskaa pariskunnille, jotka nauttivat toistensa kiusaamisesta.

– Kuinka suuren haluat lelun olevan? Tämä on henkilökohtainen mieltymys, joten ota aikaa ja löydä jotain, joka toimii molemmille.

– Haluatko lelun, joka on vedenpitävä? Tämä sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka nauttivat suihku- tai kylpyleikeistä.

– Mikä on budjettisi? Seksileluja on saatavilla laajalla hintavalikoimalla, joten löydä jotain, joka sopii budjettiisi.

Oikean seksilelun valitseminen pariskunnille vie aikaa ja vaivaa. Se on kuitenkin sen arvoista, jos löydät jotain, joka tuo makuuhuoneeseesi uusia ja jännittäviä tuntemuksia!

Kuinka voit käyttää seksileluja piristääksesi tunnelmaa makkarissa?

makuuhuoneen piristys


Jos haluat lisätä hieman jännitystä makuuhuoneeseesi, seksilelut ovat siihen loistava tapa. Halusitpa sitten tutkia uusia fantasioita kumppanisi kanssa tai vain lisätä jotain jännitystä seksielämääsi, seksilelut voivat auttaa piristämään asioita.

On muutamia asioita, jotka tulee pitää mielessä seksileluja ostaessa. Mieti ensin, minkälaisesta toiminnasta sinä ja kumppanisi pidätte. Jos pidätte molemmat esimerkiksi alistusleikeistä, etsi leluja, jotka auttavat sinua tutkimaan näitä fantasioita. Toiseksi, pohdi, millaista sensaatiota etsit. Jos haluat jotain, joka stimuloi molempia osapuolia samanaikaisesti, etsi kaksikäyttöisiä leluja, kuten väriseviä penisrenkaita. Kolmanneksi varmista, että lelu on valmistettu vartalolle turvallisista materiaaleista, kuten silikonista.

Kun olet löytänyt täydellisen lelun, on aika ottaa se käyttöön! Keskustele kumppanisi kanssa siitä, millaisia ​​aktiviteetteja haluaisit kokeilla ja miten se voi
tehdä kokemuksesta vieläkin nautinnollisemman teille molemmille. Pienellä luovuudella ja viestinnällä seksilelut voivat viedä makuuhuoneesi leikkimisen uudelle tasolle!

Mitkä ovat parhaita seksiasentoja pariskunnille?

On olemassa erilaisia ​​seksiasentoja, joista pariskunnat voivat nauttia yhdessä. Jotkut parhaista ovat:

– Lusikkaasento: Tämä asento on ihanteellinen pariskunnille, jotka haluavat tuntea olevansa lähellä toisiaan nauttien intiimistä hetkestä. Se mahdollistaa myös syvemmälle menemisen.

– Lähetyssaarnaaja-asento: Tämä on klassinen asento, joka mahdollistaa intiimin katsekontaktin kumppanien välillä. Se tarjoaa myös hyvän G-pisteen stimulaation.

– Doggy Style -asento: Tämä asento on loistava pariskunnille, jotka haluavat piristää asioita makuuhuoneessa. Se tarjoaa syvän tunteen ja voi olla erittäin jännittävää.

– Cowgirl-asento: Tämä asento antaa naiselle mahdollisuuden olla hallinnassa ja se voi olla erittäin miellyttävä molemmille osapuolille. Se tarjoaa myös hyvän G-pisteen stimulaation.

On monia muita upeita seksiasentoja, joista pariskunnat voivat nauttia yhdessä. Kokeilu on avainasemassa löytääksesi, mikä toimii parhaiten sinulle ja kumppanillesi.

Mitkä ovat parhaita seksipelejä pariskunnille?

Seuraavassa on joitain parhaista seksipeleistä pariskunnille:

1. Kamasutra-peli: Tässä pelissä on kyse uusien asemien kokeilemisesta. Sen mukana tulee korttipakka, joista jokaisessa on erilainen asento. Pariskunnat voivat vuorotellen poimia kortin ja kokeilla asentoa.

2. Tuhmat nopeat -peli: Tässä pelissä on kyse asioiden viemisestä seuraavalle tasolle. Pelaajat heittävät vuorotellen noppaa ja suorittavat nopassa esitetyn toiminnon, joka vaihtelee suudelmasta vaatteiden riisumiseen.

3. Seksikäs totuus tai tehtävä -peli: Tämä peli on täydellinen pariskunnille, jotka haluavat piristää asioita makuuhuoneessa. Pelaajat kysyvät vuorotellen toisiltaan tuhmia kysymyksiä tai tekevät toisilleen tiettyjä tehtäviä.

4. Eroottisten kuvien etsimispeli: Tämä peli on täydellinen pariskunnille, jotka tykkäävät kiusoitella toisiaan. Toinen piilottaa eroottisia kuvia ympäri taloa ja toisen on löydettävä ne.

5. Strippipokeri: Tämä peli on täydellinen pariskunnille, jotka haluavat lisätä kilpailua makuuhuoneeseensa. Pelaajat vetävät vuorotellen kortteja ja sen, joka saa huonoimman käden, on riisuttava vaatekappale

Mitä muita vinkkejä on makuuhuoneen piristämiseen?

Tässä vielä muutama vinkki makuuhuoneesi piristämiseen:

– Hanki uudet lakanat: Ei ole parempaa tunnetta kuin hypätä uusiin, puhtaisiin lakanoihin. Se saa sänkysi tuntumaan jälleen uudelta ja saattaa innostaa kuumiin hetkiin.

– Petaa sänky: Tämä on yksinkertainen mutta tehokas vinkki. Siististi pedattu sänky on kutsuva ja voi luoda sävyn seksikkäälle yölle.

– Poista kaikki sotku: Sotku voi olla suuri mielialan tappaja. Jos makuuhuoneesi on sotkuinen, vie aikaa, ennen kuin asiat lämpenevät.

– Lisää kynttilöitä: Kynttilät ovat romanttisia ja voivat auttaa sinua rentoutumaan. Lisäksi ne sopivat erinomaisesti tunnelman luomiseen.

– Sammuta valot: Pehmeä valaistus on avainasemassa tunnelman luomisessa. Jos mahdollista, sammuta kaikki kirkkaat kattovalot ja valitse niiden sijaan jotain hienovaraisempaa.

-Soita musiikkia: Musiikki voi auttaa sinua saamaan tunnelman ja pitämään asiat mielenkiintoisina. Luo soittolista kappaleista, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kuumaksi ja kiihottuneeksi.

– Poistu mukavuusalueeltasi: Uuden kokeileminen voi olla suuri käänne. Jos pidät tavallisesti lähetyssaarnaajista, sekoita pakkaa eri asennoilla tai lisää rekvisiitta (kuten käsiraudat tai silmäsiteet).

– Puhu tuhmia: Älä pelkää puhua makuuhuoneessa. Kiitä kumppaniasi, kuvaile mitä olet tekemässä tai kuiskaa jotain tuhmaa hänen korvaansa.

– Ole läsnä: Yksi parhaista tavoista piristää seksielämääsi on olla läsnä seksin aikana. Sen sijaan, että antaisit mielesi vaeltaa, keskity tunteisiisi ja nauti hetkestä.

Kuinka voit puhua kumppanillesi seksileluista?

Seksileluista puhuminen kumppanisi kanssa voi olla vaikeaa. Saatat tuntea olosi nolostuneeksi tai siltä, ​​että et tee jotain oikein. Kommunikaatio on kuitenkin avainasemassa kaikissa suhteissa, myös seksuaalisissa suhteissa. Tässä muutamia vinkkejä seksileluista puhumiseen kumppanisi kanssa:

– Keskustele siitä, miksi haluat käyttää niitä. Haluatko piristää tunnelmaa? Etsitkö uusia tapoja kokea nautintoa? Ole rehellinen kumppanillesi toiveistasi.

– Kuuntele heidän huolenaiheitaan. Ehkä he ovat huolissaan seksilelujen hinnasta tai he ajattelevat, että niitä ei tarvita, jos teillä kahdella on hyvä seksisuhde. Kuuntele heidän huolenaiheitaan ja keskustele niistä suoraan.

– Etsi yhteinen sävel. Jos kumppanisi epäröi käyttää seksileluja, yritä löytää kompromissi, josta te molemmat pidätte. Ehkä voit aloittaa jostain pienestä, kuten värisevästä penisrenkaasta, ja jatkaa siitä eteenpäin.

– Ole avoin. Jos kumppanillasi on ehdotuksia seksileluista, joita hän haluaisi käyttää, ole avoin ja valmis kokeilemaan niitä. Saatat yllättyä kuinka hauskaa sinulla on!

Mitä seksileluja pariskunnat yleensä käyttävät?

Yleisimmät seksilelut pariskunnille ovat vibraattorit, penisrenkaat ja anaalitapit.

Onko turvallista käyttää seksileluja yhdessä kumppanin kanssa?

Kyllä, kunhan käyttää leluja oikein ja noudattaa hygieniasuosituksia, käyttö on turvallista.

Miten valita oikea seksilelu pariskunnalle?

Kannattaa keskustella kumppanin kanssa mieltymyksistä ja tutustua eri vaihtoehtoihin ennen ostopäätöstä. Muista myös valita laadukas ja turvallinen tuote.


Aikuiset.com » Seksilelut