Satisfyer kokemuksia – 4 tiedettävää seikkaa ennen tilausta

Satisfyer on naisille suunnattu seksilelu, joka on nyt netin kuumin puheenaihe. Onko kyseessä pelkkää hypeä vai mistä ihmeestä on nyt kysymys?
Antaako se oikeasti niin kovia orgasmeja kuin luvataan? Aika tehdä Aikuiset.comin selvitys aiheesta. Kerromme sinulle tässä kirjoituksessa Satisfyer kokemuksia, 4 tiedettävää asiaa, sekä otamme selvää paljonko tästä vempeleestä kannattaa maksaa.

1. Satisfyer kokemuksia netistä

Satisfyeristä ei ole vaikea löytää kokemuksia, sillä se on likimain jokaisen seksikaupan myydyin tuote.

Kävimme tutustumassa seksikauppojen Satisfyer kokemuksiin, joita oikeat asiakkaat olivat jättäneet. Alta löydat kuvakaappauksia näistä kommenteista.

satisfyer kokemuksia

Tuossa muutama esimerkki kokemuksista. Ja jos et usko, katso vaikka Kaalimadon Satisfyer myyntisivulle ja lue sieltä arvosteluja. Kommentit ei lopu heti kesken, sillä niitä on yli 100kpl!

Satsifyer keikkuu myös muiden seksikauppojen kärkipaikoilla ja lähes jokaisessa kaupassa palautteet ovat positiivisia.

2. Satisfyerin hinta? Mistä ostaa halvimmalla?

Satisfyeria myydään lähestulkoon jokaisessa seksikaupassa, joten ennen ostoa kannattaa toki vertailla hinnat kaikista eri kaupoista.

Tutkimamme mukaan tästä lelusta saa pulittaa alkaen 29,90€ ja korkeimmillaan jopa 59,90€.

Tämän lisäksi kannattaa ostaa lisäksi ainakin vesipohjaista liukuvoidetta, jota myös saat jokaisesta seksilelukaupasta.

Melkeinpä jokaisessa seksikaupassa on tarjolla ilmaisia posteja, kun tilaat vähintään jollakin tietyllä summalla. Yleensä tämä on noin 50€ luokkaa, joten kannattaa harkita jotain muuta kivaa samaan tilaukseen jotta saat nuo ilmaiset postitukset.

Jos haluat tutkia jokaisen seksikaupan hinnat ennen ostopäätöstä, suosittelemme katsomaan kirjoituksemme Suomessa toimivista seksilelukaupoista täältä. Siellä on tiedot myös minimitilausmäärästä ilmaisiin postikuluihin.

Jos et jaksa jokaista kauppa tutkia erikseen, katso ainakin ajantasainen hinta seuraavista seksikaupoista.

 

Suosittu ja luotettava
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Huomaamaton toimitus
Yli 59€ tilaus ilman postikuluja
Lue lisää Kaalimadosta

Pohjoismaiden suurin
Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Huomaamaton toimitus
Yli 80€ tilaus ilman postikuluja
Lue lisää Sinfulista

3. Miten Satisfyer toimii?


Satisfyer tarjoilee voimakasta paineaaltostimulaatiota. Tarkalleen emme itsekään tiedä mitä se tarkoittaa, mutta ”suppilon” sisälle tuleva alipaine ja syke luovat klitoriksessa ilmeisen uskomattomia tuntemuksia.

Satisfyerin kehutaan tuoneen joillekin jopa elämänsä ensimmäiset orgasmit. Kyseessä on siis melko uskomaton ja tehokas tekniikka, joka on kaiken lisäksi saatu edullisesti myyntiin.

Alla tiivistettynä Satisfyer Pro 2:sen ominaisuuksia:
  • Ihoystävällistä silikonia (vaihdettava pää)
  • Vesitiivis IPX7 (max. 1m syvyys, 30min)
  • Hiljainen toiminta
  • 11 värähtelyohjelmaa
  • Magneettisesti kiinnittyvä latausjohto

4. Satisfyer mallit

Satisfyerista on useita eri malleja. Pelkästään Kaalimadossa myydään noin 12 erilaista Satisfyeria. Mikä niistä sitten pitäisi valita?

Aloitetaan siitä, että suosituin malli on tietojemme mukaan Satisfyer Pro 2 ja Satisfyer Pro 2 Next Generation. Näiden mallien ero on siinä, että ”Next Generation” on HUOMATTAVASTI hiljaisempi.

Eli jos haluat kokea perinteisen ”Satisfyer elämyksen”, valitse Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Jos haluat tietää lisää Satisfyerin muista malleista ja kilpailevan Womanizer -merkin tuotteista, katso alla oleva video.

Mikäli et jaksa sitä katsoa, niin voimme tiivistää siitä sen verran, että kyseinen arvostelija kehui perusmallin lisäksi eniten Satisfyer Pro Plus Vibration -mallia. Siinä on imutoiminnon lisäksi värinä, joka tuo VIELÄ kovemmat orgasmit.

Hintaa tuolla pelillä on vain 10-40€ enemmän, riippuen tarjouksista, joten kannattaa ehdottomasti valita se (jos kukkaro antaa luvan)!

satisfyer pro plus vibrations
Arvostelujen mukaan tämä on tehokkain Satisfyer (katso hinta)

 

Yhteenveto

Olipa seksilelut sinulle tuttuja tai ei, on Satisfyer kokemusten mukaan erittäin toimiva peli. Sitä kannattaa ehdottomasti harkita mikäli tajunnanräjäyttävät orgasmit kiinnostavat.

Helsingin Sanomien kirjoituksen mukaan kyseessä on Suomen suosituin seksilelu, jota pelkästään Kaalimato myi viimeisen vuoden (2019) aikana yli 40 000 kappaletta.

”En tiedä, tuleeko minun elinikänäni enää koskaan yhtä suosittua tuotetta, yrittäjä Mika Nousiainen kertoo lehdelle.”

Kiitos lukemisesta. Toivottavasti kirjoitus auttoi selventämään mikä Satisfyer on ja kannattaako sellainen hankkia.


Aikuiset.com » Seksilelut ❤️