Satisfyer kokemuksia – Tiedä 8 asiaa ennen tilausta

Satisfyer on naisille suunnattu seksilelu, joka on herättänyt suurta huomiota verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Monet ovat ihmetelleet, onko kyseessä pelkkää hypeä vai voiko tämä tuote todella tarjota sellaisia voimakkaita orgasmeja, joita luvataan.

Tässä Aikuiset.comin kirjoituksessa pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin tarjoamalla Satisfyer kokemuksia sekä neljä tärkeää asiaa, jotka kannattaa tietää ennen ostopäätöksen tekemistä. Lisäksi tarkastelemme Satisfyerin hintoja eri seksikaupoissa, jotta voit saada paremman käsityksen siitä, mitä tästä suosituimmasta seksilelusta kannattaa maksaa.

1. Satisfyer kokemuksia netistä

Satisfyeristä ei ole vaikea löytää kokemuksia, sillä se on lähes jokaisen seksikaupan myydyin tuote.

Kävimme tutustumassa seksikauppojen Satisfyer kokemuksiin, joita oikeat asiakkaat olivat jättäneet. Alta löydat kuvakaappauksia näistä kommenteista.

satisfyer kokemuksia

Tuossa muutama esimerkki kokemuksista. Ja jos et usko, katso vaikka Kaalimadon Satisfyer myyntisivu ja lue sieltä arvosteluja. Kommentit ei lopu heti kesken, sillä niitä on yli 100kpl!

Satisfyer on noussut suosituksi seksileluksi myös muiden seksikauppojen valikoimissa, sillä sen ainutlaatuinen paineaaltostimulaatio on herättänyt suurta kiinnostusta seksuaaliterveyttä ja nautintoa arvostavien keskuudessa. Lähes jokaisessa seksikaupassa, jossa Satisfyer on myynnissä, asiakaspalautteet ovat olleet positiivisia, mikä kertoo siitä, että tuote on todellakin toimiva ja tarjoaa uskomattomia tuntemuksia käyttäjilleen.

2. Satisfyerin hinta? Mistä ostaa halvimmalla?

Satisfyeria myydään lähes kaikissa seksikaupoissa, joten ennen ostopäätöstä kannattaa vertailla hintoja eri kaupoista. Tutkimustemme mukaan tämän lelun hinta vaihtelee 30-60 euron välillä.

Lisäksi suosittelemme hankkimaan vesipohjaista liukuvoidetta, jota myös myydään useimmissa seksilelukaupoissa. Monet kaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen tietyllä tilausmäärällä, yleensä noin 60 euron ostosten yhteydessä. Siksi kannattaa harkita muita kivoja tuotteita samaan tilaukseen, jotta saat ilmaiset postituskulut.

Jos haluat vertailla jokaisen seksikaupan hintoja ennen ostopäätöstä, suosittelemme tarkistamaan kirjoituksemme Suomessa toimivista seksilelukaupoista täältä. Sieltä löydät myös tiedot minimimäärästä, joka oikeuttaa ilmaisiin postikuluihin.

3. Miten Satisfyer toimii?


Satisfyerin toiminta perustuu voimakkaaseen paineaaltostimulaatioon, jonka tarkkaa toimintaperiaatetta emme ole itsekään selvittäneet, mutta sen ”suppilon” sisälle muodostuva alipaine ja syke luovat klitoriksessa voimakkaita tuntemuksia.


Satisfyerin kehutaan tuoneen joillekin jopa elämänsä ensimmäiset orgasmit. Kyseessä on siis melko uskomaton ja tehokas tekniikka, joka on kaiken lisäksi saatu edullisesti myyntiin.

Alla tiivistettynä Satisfyer Pro 2:sen ominaisuuksia:

 • Ihoystävällistä silikonia (vaihdettava pää)
 • Vesitiivis IPX7 (max. 1m syvyys, 30min)
 • Hiljainen toiminta
 • 11 värähtelyohjelmaa
 • Magneettisesti kiinnittyvä latausjohto

4. Satisfyer mallit

Satisfyerilla on useita eri klitoriskiihotinmalleja, kuten suosituin Satisfyer Pro 2 ja Satisfyer Pro 2 Next Generation, joka on hiljaisempi versio perinteisestä mallista. Satisfyer Pro Plus Vibration -malli on myös erittäin suosittu, koska siinä on imutoiminnon lisäksi myös värinä, mikä voi tuoda vielä intensiivisempiä orgasmeja. Hintaero mallien välillä on yleensä noin 10-40€.

5. Vinkit Satisfyerin käyttöön

Tässä muutamia vinkkejä Satisfyerin käyttöön:

 1. Aloita matalalla teholla: Satisfyerin voimakas stimulaatio saattaa aluksi tuntua yllättävältä tai jopa epämiellyttävältä. Aloita siis käyttö matalalla teholla ja lisää tehoa vähitellen kun kehosi tottuu stimulaatioon.
 2. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta: Liukuvoide lisää nautintoa ja helpottaa Satisfyerin käyttöä. Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta, sillä öljypohjaiset tai silikonipohjaiset voiteet voivat vahingoittaa lelun materiaalia.
 3. Kokeile eri asentoja: Satisfyeria voi käyttää monella eri tavalla, joten kokeile eri asentoja löytääksesi itsellesi sopivimman. Esimerkiksi selällään, polvet koukussa, jalat levällään tai istualtaan.
 4. Huolehdi lelun puhtaudesta: Satisfyerin hygienia on tärkeää, jotta vältytään bakteerien kasvulta ja mahdollisilta infektioilta. Puhdista lelu aina käytön jälkeen miedolla saippuavedellä tai erityisellä seksilelun puhdistusaineella.
 5. Muista lepoajat: Vaikka Satisfyerin käyttö onkin nautinnollista, muista pitää lepoaikoja. Liian usein ja pitkään käytetty lelu voi vahingoittaa klitorista tai aiheuttaa turvotusta ja ärsytystä.

6. Satisfyer vs. Womanizer – Kumpi on parempi?

Tässä vertailussa tarkastelemme kahta suosittua kiihotinta: Satisfyeriä ja Womanizeria. Molemmat käyttävät paineaaltotekniikkaa klitoriksen stimulointiin, mutta onko toinen parempi kuin toinen?

Satisfyerin edullisempi hinta on yksi sen suurimmista eduista Womanizeriin verrattuna. Vaikka molemmat kiihottimet ovat tehokkaita, Satisfyerin hinta-laatusuhde on yleensä parempi.

Toisaalta Womanizerissa on useita eri malleja, joiden avulla voit löytää juuri sinulle sopivan voimakkuuden ja stimuloinnin. Lisäksi Womanizer on usein hiljaisempi kuin Satisfyer.

Kokonaisuudessaan molemmat kiihottimet ovat erinomaisia vaihtoehtoja klitoriksen stimulointiin, ja kumpi sopii sinulle paremmin, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi.

7. Satisfyerin huolto ja puhdistus

Satisfyerin huolto ja puhdistus ovat tärkeitä, jotta voit nauttia kiihottimesta turvallisesti ja hygieenisesti pitkään aikaan. Tässä muutamia vinkkejä Satisfyerin huoltoon ja puhdistukseen:

 1. Puhdista Satisfyer jokaisen käyttökerran jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella. Varmista, että irrotat kiihottimen silikonisen osan, jotta voit puhdistaa sen perusteellisesti.
 2. Älä käytä alkoholipohjaisia puhdistusaineita, sillä ne voivat vaurioittaa Satisfyerin silikonista osaa.
 3. Jos Satisfyerin osat ovat irrotettavia, voit pestä ne astianpesukoneessa, mikäli käytät mietoa astianpesuainetta.
 4. Huuhtele Satisfyer huolellisesti puhtaaksi, ja anna sen kuivua ilmavasti tai pyyhi se kuivaksi puhtaalla ja kuivalla pyyhkeellä.
 5. Säilytä Satisfyer erillään muista seksileluista, mieluiten omassa pussissaan tai rasiassa. Vältä suoraa auringonvaloa ja liian kuumaa tai kosteaa säilytyspaikkaa.

Noudattamalla näitä vinkkejä, voit pitää Satisfyerisi hyvässä kunnossa ja nauttia sen käytöstä turvallisesti ja hygieenisesti pitkään aikaan.

8. Satisfyer tarjous

Satisfyerin tarjouksia kannattaa etsiä erityisesti seksikaupoista, jotka tarjoavat alennuksia ja kampanjoita säännöllisesti. Myös verkkokaupat voivat tarjota hyviä diilejä, joten kannattaa pitää silmät auki eri sivustoilla. Seksilelumessuilla ja tapahtumissa voi myös olla tarjolla alennuksia. Muistathan kuitenkin varmistaa, että ostat laadukkaan ja turvallisen tuotteen, vaikka hinta olisikin houkutteleva.

satisfyer pro plus vibrations

Yhteenveto

Seksilelut ovat monille tuttuja ja Satisfyer on todettu erittäin toimivaksi vaihtoehdoksi. Jos haluaa kokea voimakkaita orgasmeja, niin sitä kannattaa harkita.

Helsingin Sanomien kirjoituksen mukaan kyseessä on Suomen suosituin seksilelu, jota pelkästään Kaalimato myi vuoden 2019 aikana yli 40 000 kappaletta.

”En tiedä, tuleeko minun elinikänäni enää koskaan yhtä suosittua tuotetta, yrittäjä Mika Nousiainen kertoo lehdelle.”

Kiitos lukemisesta. Toivottavasti kirjoitus auttoi selventämään mikä Satisfyer on ja kannattaako sellainen hankkia.

Mikä on Satisfyer?

Satisfyer on brändi, joka valmistaa imutekniikkaan perustuvia klitoriskiihottimia.

Miten Satisfyer toimii?

Satisfyerin klitoriskiihottimessa on imutekniikka, joka luo alipaineen klitoriksen ympärille ja stimuloi hermopäätteitä.

Onko Satisfyerin käyttö turvallista?

Satisfyerin käyttö on yleensä turvallista, kun käyttöohjeita noudatetaan. Suositeltavaa on käyttää laitetta vain ulkoisesti ja olla varovainen herkällä alueella.


Aikuiset.com » Seksilelut