Match.com kokemuksia – Onko tämä treffisivusto vaivasi arvoinen?

Tässä kirjoituksessa on tarkoituksena hieman avata, millainen deittipalvelu Match.com on. Käymme läpi vaiheittain, mitä tämä kaikkien tuntema sivusto tarjoaa ja millä hinnalla. Tavoitteena on yrittää antaa sinulle mahdollisimman rehellinen ja tarkka kuva, siitä, mitä palvelu sinulle tarjoaa. Oletamme, että olet sellaisessa elämänvaiheessa, että mietit liittymistä deittipalveluun.

Käymme läpi kirjoituksessa Match.com kokemuksia ja pyrimme antamaan yksinkertaisen vastauksen sinulle siihen, onko tämä sivusto aikasi, rahasi ja vaivasi arvoinen.

Mikä on Match.com?

Ensiksi kerromme hieman taustatietoja. Match.com on yksi Suomen suurimmista deittipalveluista, josta löytyy kaikenikäisiä jäseniä, suurimmaksi osaksi palvelu on kuitenkin suunnattu kypsemmälle väelle, noin 30-vuotiaille ja siitä vanhemmille. Tietysti myös nuorempiakin rakkaudenetsijöitä löytyy.

Palvelun tavoitteena on tehdä kumppaniin tutustumisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Palvelulla on oma mobiilisovellus, joka mahdollistaa kumppaniin tutustumisen missä tahansa oletkaan. Tästä kerromme myöhemmin kirjoituksessamme, joten jatkahan lukemista.

Match.com on toiminut jo vuodesta 1995 lähtien, mutta se ei tarkoita, että se olisi vanhanaikainen palvelu. Deittipalvelua parannetaan jatkuvasti uusilla, moderneilla ominaisuuksilla ja se kasvaa markkinoiden mukana. Palvelun ansiosta, moni on löytänyt elämänkumppanin, jonka myötä palvelun maine on kasvanut.

Match
  • Suosittu deittipalvelu
  • Seuranhaku nopeasti

Match.com kokemuksia netistä

match.com kokemuksia
Kuvakaappaus Match.com -sivustolta

Match.com on yksi suurimmista ja suosituimmista deittisivuista, jossa on paljon suomalaisia käyttäjiä. Palvelusta on pääasiasiassa positiivisia kokemuksia netissä. Match.comin käyttäminen on helppoa ja sieltä voi ihan aidon oikeasti löytää seuraa. Kyseessä ei ole siis mikään huijaus vaan aidosti toimiva treffisivu.

Palvelua voi kokeilla ilmaiseksi, mutta ilmaistunnuksen käyttäminen on todella rajattua. Ilmaisella profiililla ei pääse viestittelemään tai katsomaan esimerkiksi ketkä käyttäjät ovat profiilissasi vierailleet.

Jos haluat tutustua Matchin täysiin ominaisuuksiin, voit ottaa maksullisen tilin. Palvelu on hinnoiteltu siten, että yksi kuukausi maksaa melkein yhtä paljon, kuin kuuden kuukauden paketti. Kannattaa siis pohtia tarkkaan, että maksaako muutaman kympin enemmän ja ottaa suoraan esimerkiksi kuuden kuukauden paketin.

Kun otat Match.comin maksullisen tunnuksen, tulee sinun huomata, että palvelun peruuttaminen on sinun vastuulla. Pelkkä profiilin poistaminen tai piilottaminen ei katkaise tilausta, vaan se tulee tehdä erikseen.

Huonot kokemukset Match.comista liittyvätkin lähes aina siihen, että käyttäjä ei ole hoksannut peruuttaa tilausta ja ihmettelee miksi korttia on veloitettu. Nyt kun tiedät asian, osaat varautua siihen ajoissa.

Muut negatiiviset kommentit ovat liittyneet siihen, että käyttäjä ei ole löytänyt etsimäänsä seuraa Match.comin avulla. Kukaan ei tietenkään voi luvata sinulle, että tulet löytämään elämänkumppanisi Match.comista. Suhtaudu Match.comiin siis avoimella mielellä ja älä oleta, että saat varmasti seuraa palvelun avulla. Näin kokemuksesi on todennäköisesti positiivinen ja et odota liikoja.

Kenelle Match.com sopii?

Match.comin käyttäjät ovat yleensä sellaisia, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Palvelu siis sopii sinulle, joka etsit tositarkoituksella elämänkumppania, jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Kuten aiemmin jo kerroimme, Match.com deittipalvelu on suunnattu noin 30-vuotiaille ja siitä vanhemmille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet voisi liittyä palveluun 18-vuotiaana.

Miten palvelu toimii?

Voit luoda itsellesi tilin ilmaiseksi ja saada hieman tuntumaa siihen, mitä palvelu voisi sinulle tarjota. Luottokorttia ei vaadita rekisteröitymisen yhteydessä. Ilmaisena käyttäjänä et kuitenkaan pääse nauttimaan kaikista palvelun tarjoamista ominaisuuksista.

Ilmaiseksi voit luoda profiilin, tehdä hakuja ja selailla muiden profiileja rajoitetusti. Näet myös kuinka moni on vieraillut profiilissasi ja kuinka moni on pitänyt profiilistasi. Et kuitenkaan näe ketkä pitävät profiilistasi tai ovat vierailleet profiilissasi. Vain maksavilla jäsenillä on pääsy kaikkiin Match-ominaisuuksiin.

Tehtyäsi tilauksen, sinulla on rajoittamaton pääsy Match.comin kaikkiin toimintoihin. Voit tarkastella muita profiileja, lähettää ja vastaanottaa kuvia tai viestejä sekä katsella, kuka on katsellut profiiliasi tai tykännyt profiilistasi. Tilaajana voit myös itse päättää, näkyykö profiilisi muille, jos vierailet heidän profiilissaan vai haluatko pysyä ns. näkymättömänä tietyn ajan.

Käytettävissäsi on myös shuffle -toiminta, joka voi olla sinulle jo tuttu, jos käytät Tinderiä. Kyseessä on siis toiminto, joka mahdollistaa profiilien selaamisen nopeasti ja tallentaa suosikit painamalla vihreää ”kyllä”-nappia.

Lisäksi palvelusta löytyy MatchAffinity -ominaisuus, joka toimii niin, että täytettyäsi persoonallisuustestin, sivusto alkaa ehdottamaan juuri sinulle sopivia kumppaniehdotuksia persoonallisuustestivastausten perusteella.

Sivustosta yleisesti haluamme kertoa sen, että se on tehty hyvin yksinkertaiseksi ja helpoksi käyttää. Profiilien selailu ja muiden palvelun ominaisuuksien hyödyntäminen on nautinnollista.

Rekisteröityminen on helppoa

match rekisteröityminen

Tästä linkistä pääset alkuun. Ensiksi ilmoitat, etsitkö nais- vai mieskumppania, jonka jälkeen sinulta kysytään perustietoja; nimesi, ikäsi ja asuinpaikkaasi. Näiden jälkeen ilmoitat sähköpostiosoitteesi ja asetat itsellesi salasanan. Sinun on hyväksyttävä palvelun ehdot ja luettava sekä hyväksyttävä match.comin periaatteet.

Näin, nyt olet rekisteröitynyt ja pääset täydentämään tietosi. Seuraavassa vaiheessa vastaat lyhyihin peruskysymyksiin itsestäsi, voit myös jättää vastaamatta ja valita ”en halua kertoa”-vastausvaihtoehtoa.

Kysymykset ovat hyvin lyhyitä ja yksinkertaisia monivalintakysymyksiä mm. ihannevartalosta, tupakoinnista, kiinnostuksen kohteista jne. Lopuksi sinua pyydetään lisäämään profiilikuva. Profiilikuva on lisättävä, ennen kuin voit jatkaa eteenpäin. Panosta profiilikuvaan, sillä se on ensimmäinen asia, mitä muut käyttäjät sinusta näkevät.

Sivuston ylläpito tarkistaa, että kyseessä on varmasti oma kuvasi, eikä netistä kopioitu jonkun muun kuva, ennen kuin kuva lisätään profiiliisi. Tämä estää sen, että palvelussa olisi feikkiprofiileja. Tietysti muutama saattaa sinne kuitenkin eksyä.

Kun olet syöttänyt tietosi, profiilikuvasi ja tiedon siitä mitä haet, pääset sisälle palveluun.

Etusivulla näet joitakin alueellasi olevien profiileja ja perustietoja. Näet myöskin yläpalkin, josta löytyy mm. kuinka moni on ehtinyt vierailla profiilissasi, montako tykkäystä profiilisi on saanut ja oletko saanut kenties jo viestejäkin. Pääset edellä mainittuihin ominaisuuksiin käsiksi, kun maksat kuukausimaksun.

Paljonko se sitten maksaa?

match com hinta
Kuvakaappaus Match.com -sivustolta

Mikäli siis haluat tosissasi löytää kumppaniehdokkaita ja viestitellä näiden kanssa, sinun tulee maksaa jäsenmaksu. Hinnat ovat noin 10-40€ kuukaudessa, mutta suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset hinnat Matchin verkkosivuilta.

Välillä saattaa palvelulla olla alennuksia, mutta tällä hetkellä niitä ei ole. Alennukset voit tarkistaa tästä linkistä, jos niitä tulee ja niitä kannattaa tietysti hyödyntää. Maksutapoina ovat luottokortit sekä PayPal.

Hinnoittelu on mielestämme järkevä ja kilpailukykyinen muiden samankaltaisten palvelujen kanssa. Hinta-laatusuhde on hyvä. Itse asiassa uskallamme väittää, että laatu on korkeampaa kuin muissa samankaltaisissa sivustoissa.

Voinko saada rahani takaisin, jos en ole tyytyväinen Match.comiin?

Kun olet maksanut jäsenyyden, et voi saada hyvitystä takaisin, jos et ole tyytyväinen. Voit tietysti ostaa ensin 1 kk jäsenyyden ja tutstua palveluun paremmin, mutta 1 kk jäsenyys maksaa enemmän kuin, että ostaisit 6 kk jäsenyyden kerralla. Palvelu perii tililtäsi aina 1 kk jäsenmaksun kerralla, eikä koskaan koko summaa kerralla. Eli jos ostat 6 kk jäsenyyden, tililtäsi peritään 9,99€ kuukaudessa kuuden kuukauden ajan.

Match.comin mobiilisovellus

Mobiilisovellus on käytettävissä kaikille Match-käyttäjätileille. Match -mobiilisovellus mahdollistaa samojen ominaisuuksien käytön, mitä on tarjolla verkkosivustollakin, mutta nyt ne ovat käytettävissäsi, missä ikinä oletkaan.

Voit siis nopeasti päästä lukemaan saamiasi viestejä tai selaamaan profiileja ilman tietokonetta, kätevästi suoraan kännykälläsi tai tabletillasi. Sovelluksen käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi. Ilmoitukset saapuvat puhelimeesi, joten et koskaan unohda niitä katsoa.

Miten poistan Match.com tilini?

match com profiilin poistaminen
Kuvakaappaus Match.com -sivustolta. Profiilin voi poistaa tai piilottaa helposti

Jos et ole tyytyväinen tähän deittipalveluun tai olet jo löytänyt kumppanin sieltä ja haluat poistaa profiiliasi, se on helppo tehdä. Menet vain profiiliisi ja valitset ”Profiilin piilottaminen”, jolloin sinulle aukeaa yllä olevan kuvan näkymä.

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joko piilotat profiilisi tai poistat sen kokonaan. Muista, että kumman tahnasa vaihtoehdon valitseminen ei lakkauta tilauksesi veloitusta. Veloitus tapahtuu siis täysin normaalisti, vaikka poistaisit tai piilottaisit profiilin kesken laskutuskauden.

Yhteenveto Match.comista

Yhteenvetona voimme todeta, että Match.com ei ole turhaan kehuttu. Se on iso sivusto, jossa on paljon käyttäjiä ympäri maailmaa. Suomalaisia käyttäjiä on runsaasti varsinkin isoista kaupungeista ja suurin osa käyttäjistä on tositarkoituksella etsimässä elämänkumppania. Toivomme siis, että otat tämän vaihtoehdon huomioon etsiessäsi kumppania.

Palvelu on helppokäyttöinen ja edullinen, siinä on paljon hyviä ominaisuuksia, joita voit hyödyntää kumppania etsiessäsi. Jos vielä mietit, haluatko tällaisesta palvelusta maksaa, kokeile palvelua edes ilmaiseksi ensin ja tee päätöksesi sen jälkeen. Onnea rakkauden etsintään!

Jos et ole varma mitä seuranhakupalvelua käyttäisit, lue kirjoituksemme seuranhausta netissä.

Mitä Match.com tekee?

Match.com on online-deittipalvelu, joka auttaa käyttäjiä löytämään romanttisia kumppaneita ja yhteydenpidon muiden sinkkujen kanssa.

Kuinka kauan Match.com on ollut toiminnassa?

Match.com perustettiin vuonna 1995, joten se on ollut toiminnassa yli 25 vuotta.

Miten Match.com toimii?

Match.com käyttää algoritmeja ja käyttäjien antamia tietoja löytääkseen sopivia pareja. Käyttäjät voivat luoda profiilin, etsiä muita käyttäjiä ja lähettää viestejä potentiaalisille kumppaneille.


Aikuiset.com » Deittailu