Laastarisuhde – Toipumissuhde Eron Jälkeen

Erosta toipuminen voi olla pitkä ja haastava prosessi, ja monille ihmisille tämä prosessi sisältää jonkinlaisen siirtymävaiheen suhteen suhteen entiseen kumppaniin. Tätä kutsutaan yleisesti ”laastarisuhteeksi” tai ”toipumissuhteeksi”. Tässä artikkelissa käsitellään laastarisuhteen merkitystä ja riskejä, ja miten parhaiten käsitellä tätä tilannetta.

Laastarisuhde voi joskus onnistua

Vaikka laastarisuhteen riskit ovat todellisia, se ei tarkoita, että se aina johtaa epäonnistumiseen. On olemassa tapauksia, joissa laastarisuhde on ollut menestyksekäs ja auttanut ihmisiä toipumaan erosta. Toisaalta, joissakin tapauksissa, ihmiset löytävät toistensa kanssa sattumalta verkosta, ilman tarkoitus olla toipumassa erosta, ja siitä kehittyy pitkäaikainen ja terve suhde.

e-kontakti
 • Suosittu ja suomalainen
 • Tuhansia seuranhakijoita
 • Vain aitoja deittiprofiileja
 • Lue lisää E-kontaktista
 • Seuranhakua yli 50-vuotialle
 • Jokainen profiili tarkistataan
 • Seuraa tositarkoituksella
 • Lue lisää 50plusmatchista
Match
 • Suosittu deittipalvelu
 • Seuranhaku nopeasti
 • Lue lisää Matchista

Mikä on laastarisuhde?

Laastarisuhde on yleensä lyhyt suhde, joka alkaa pian eron jälkeen. Se voi olla reaktio yksinäisyyteen, epävarmuuteen tai suruun. Tämä suhde saattaa tuntua hyvältä hetkellisesti, mutta se voi myös hidastaa toipumisprosessia. Laastarisuhteet ovat yleisiä ihmisille, jotka ovat äskettäin eronneet, ja niiden tarkoituksena on auttaa heitä pääsemään yli entisestä kumppanistaan.

Miksi laastarisuhde voi olla riskialtis?

Laastarisuhde voi hidastaa toipumisprosessia. Se voi myös aiheuttaa entistä suurempaa kipua ja kärsimystä, jos suhde päättyy. Tämä johtuu siitä, että laastarisuhde saattaa antaa väärän kuvan siitä, että olet päässyt yli entisestä kumppanistasi, mutta todellisuudessa olet vain yrittänyt paikata tunteiden aukkoa uudella suhteella.

Kuinka käsitellä laastarisuhdetta?

Jos huomaat olevasi laastarisuhteessa, on tärkeää olla rehellinen itsellesi ja kumppanillesi. On tärkeää keskustella kumppanisi kanssa siitä, että suhde on lyhytaikainen ja että olet edelleen toipumassa erosta. On myös tärkeää keskittyä itseesi ja omaan toipumiseesi sen sijaan, että etsisit nopeaa ratkaisua yksinäisyyteen tai suruun.

Miksi on tärkeää käsitellä tunteitaan eron jälkeen?

Eron jälkeen on normaalia tuntea surua ja yksinäisyyttä. On tärkeää käsitellä näitä tunteita sen sijaan, että yrität paeta niitä laastarisuhteen kautta. Toipumisprosessi on tärkeä osa elämää, ja sen avulla voit löytää uudenlaisen itsetuntemuksen ja tien onnellisuuteen.

Mikä on paras tapa toipua erosta?

Paras tapa toipumiseen erosta on keskittyä itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Tämä voi sisältää terveellisten elämäntapojen kehittämistä, kuten säännöllistä liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota, sekä itsehoitokeinojen, kuten meditaation, joogan tai terapian, käyttöä. On myös tärkeää ylläpitää sosiaalista verkostoa ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Muista antaa itsellesi aikaa parantua ja olla kärsivällinen toipumisprosessin aikana.

Miksi laastarisuhde voi joskus onnistua?

Vaikka laastarisuhde voi olla riskialtis, se voi toisinaan auttaa toipumisprosessissa tarjoamalla hetkellistä lohtua ja tukea. Harvoin se voi johtaa myös pitkäaikaiseen parisuhteeseen. Onnistuneen laastarisuhteen taustalla on usein rehellisyys, avoimuus ja molemminpuolinen ymmärrys suhteen tarkoituksesta ja rajallisesta kestosta.

Miksi laastarisuhde voi olla haitallinen erosta toipumiselle?

Laastarisuhde voi antaa väärän kuvan siitä, että olet toipunut erosta, kun todellisuudessa et ole. Se voi myös aiheuttaa lisää kipua ja kärsimystä, jos suhde päättyy.

Miten käsitellä laastarisuhdetta?

On tärkeää olla rehellinen itsellesi ja kumppanillesi, että suhde on lyhytaikainen ja että olet edelleen toipumassa erosta. Keskity itseesi ja omaan toipumiseesi sen sijaan, että etsisit nopeaa ratkaisua yksinäisyyteen tai suruun.

Mikä on paras tapa toipua erosta?

Paras tapa toipua erosta on keskittyä omaan hyvinvointiisi ja terveellisten elämäntapojen kehittämiseen, kuten säännöllinen liikunta ja terveellinen ruokavalio. Muista myös ylläpitää sosiaalista verkostoa ja antaa itsellesi aikaa parantua.


Aikuiset.com » Deittailu