Käyttöehdot


Yleiskuvaus

Tervetuloa Aikuiset.com -sivustolle. Aikuiset.com on informatiivinen verkkosivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen artikkeleita ja muita sisältöjä erilaisista aiheista. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.

Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet

Aikuiset.com -sivuston visuaalinen ilme ja sivuilla julkaistava aineisto, kuten kuvat, tekstit ja videot, ovat tekijänoikeuden suojaamaa omaisuutta. Tekijä pidättää kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaan aineistoon. Aineiston kopiointi ja muokkaaminen on ehdottomasti kielletty ilman erillistä kirjallista lupaa tekijältä. Linkittäminen Aikuiset.com -sivustolle on sallittua.

Sivuston käyttö

Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus muuttaa käyttöehtoja ilman etukäteismainintaa, joten tarkistathan ehdot säännöllisesti.

Vastuunrajoitus

Sivusto on tarkoitettu vain tietolähteeksi. Tarjotut tiedot perustavat omiin havaintoihin ja kokemuksiin. Aikuiset.com -sivusto ei ota mitään vastuuta sivustolla tarjottavien tietojen paikkaansapitävyydestä. Aikuiset.com ei ole vastuussa mistään teoista, joihin on ryhdytty sivustolla tarjottavan tiedon pohjalta. Emme ole vastuussa mistään kolmansien osapuolien sivustojen sisällöistä, eikä toimista joihin käyttäjä on mahdollisesti muilla sivuilla ryhtynyt.

Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Aikuiset.com -sivustoa lain ja hyvien tapojen mukaisesti. Käyttäjä ei saa:

  • Rikkoa muiden immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa
  • Lähettää tai levittää laitonta, haitallista tai loukkaavaa sisältöä
  • Käyttää sivustoa kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa

Muutokset käyttöehtoihin

Aikuiset.com pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu sivustolla. Käyttäjän tulee säännöllisesti tarkistaa käyttöehdot muutosten varalta.

Kolmannen osapuolen linkit

Sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Aikuiset.com ei vastaa näiden sivustojen sisällöstä eikä niiden tarjoamista palveluista. Linkkien seuraaminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan Suomessa toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Mainonta

Sivuston sisällön avulla markkinoidaan tuotteita ja palveluita. Sivusto voi ansaita mainostuloja, kun käyttäjä siirtyy sivustomme kautta muihin kauppoihin ja palveluihin. Mainosrahoituksen avulla voimme mahdollistaa sivuston toiminnan ja kehittämisen. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman hyödyllistä sisältöä ja hyvä käyttäjäkokemus.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info(ät)aikuiset.com