Hot Lips kokemuksia – 7 tiedettävää asiaa

Hot Lips on yksi Suomen suosituimmista seksikaupoista, joka toimii sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä. Yksi myymälöistä sijaitsee Lahdessa ja toinen Helsingin Itäkeskuksessa. Verkkokaupan käyttöliittymä on hiljattain uusittu, ja se toimii nyt erittäin nopeasti ja selkeästi.

Hot Lipsin valikoima sisältää laajan valikoiman seksileluja ja -tarvikkeita, jotka sopivat niin naisille, miehille kuin pareillekin. Verkkokaupasta löytyy esimerkiksi BDSM-tarvikkeita, seksiasuja roolileikkeihin, liukuvoiteita, kondomeja, penisrenkaita, anustappeja, dildot ja vibrat.

HotLips sopii kaikille seksistä kiinnostuneille, jotka haluavat hankkia laadukkaita ja turvallisia seksileluja ja -tarvikkeita. HotLips tarjoaa myös huomaamattoman toimituksen ja hyvän asiakaspalvelun.

Seuraavaksi tarkastelemme Hot Lips kokemuksia ja selvitetään, mitä ihmiset ovat mieltä tästä seksikaupasta.

hot lips
  • Nopea ja huomaamaton
  • Yli 59€ tilaus ilman postikuluja
  • Hyvä valikoima tuotteita

1. Miksi tilata Hot Lips -seksikaupasta?

Listataan tähän alkuun heti Hot Lipsin edut, eli miksi tämä kauppa voisi olla tilauksesi arvoinen toimija.

  • Iso valikoima
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Täysin huomaamaton toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin
  • Paljon hyviä kampanjoita ja tarjouksia

Eli vaikuttaa varsin hyvältä, eikö? Mitä mieltä asiakkaat ovat olleet Hot Lips -verkkokaupasta? Katsotaan seuraavassa kappaleessa heidän kokemuksiaan.

2. Hot Lips kokemuksia?

Löysimme Hot Lips -seksikaupasta asiakaskokemuksia vuodesta 2005 lähtien, mutta keskitymme tässä katsomaan tuoreimpia kommentteja. Löysimme muutaman vuoden takaisia kommentteja, joissa ei ollut negatiivista sanottavaa. Huomasimme kuitenkin, että keskustelu seksistä saa usein ihmiset käyttäytymään lapsellisesti keskustelupalstoilla. Löysimme myös joitakin asiakaskokemuksia Hot Lipsin omilta verkkosivuilta.

hotlips kokemuksia

Hot Lipsin omilta sivuilta löysimme ”vahvistettujen asiakkaiden”, eli oikeiden tilaajien jättämiä arvosteluja. Keskiarvo 147 arvostelusta oli 4,5/5, joten vaikuttaa siltä että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

3. Mitä Hot Lips -seksikaupassa myydään?

Tässä on korjattu kappaleessa olevat kirjoitusvirheet ja muotoiltu se hieman asiallisemmin:

Hot Lipsin valikoimasta löytyy tuotteita niin naisille, miehille kuin pareillekin.

Jos BDSM-hommat ovat sinun juttusi, Hot Lips on hyvä paikka tilata tarvikkeita myös niihin tarkoituksiin.

Valikoimasta löytyvät myös kuumimmat seksiasut roolileikkeihin ja kaikkeen muuhunkin.

Myydyimpiä tuotteita Hot Lipsissä ovat tällä hetkellä liukuvoiteet, kondomit, Satisfyerit, penisrenkaat, anustapit, dildot ja vibrat.

Hot Lipsin valikoima kattaa siis laajasti erilaiset seksilelut ja tarvikkeet.

4. Entäs toimitusehdot ja palautus?

Hot Lipsin toimitusehdot ovat samankaltaisia kuin useimmissa kotimaisissa verkkokaupoissa. Tässä kuitenkin muutamia pääkohtia:

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikuntoinen (tarkemmat ehdot löytyvät Hot Lipsin verkkosivuilta). Tuotetta ei siis voi testata ja palauttaa sen jälkeen.

Toimitusaika on yleensä 1-2 arkipäivää, mutta jos tuote on loppunut varastosta, toimitus voi kestää hieman pidempään. Tällaisista tilanteista ilmoitetaan asiakkaalle.

Jos saat väärän tuotteen tai tilaamasi tuote on rikki, ota yhteyttä Hot Lipsin asiakastukeen välittömästi. Yhteystiedot löytyvät Hot Lipsin verkkosivuilta.

Hot Lips ei ole vastuussa toimituksen viivästymisestä, jos se johtuu heistä riippumattomista syistä, kuten postilakosta.

Huomioithan, että ostamiesi tuotteiden käyttö on aina omalla vastuullasi. Muista lukea käyttöohjeet, jos sellaiset ovat saatavilla. Voit myös kysyä apua tuotteen käyttöön kaupan asiakaspalvelusta.

5. Maksu- ja tomitustavat

Hot Lips tarjoaa kattavat maksutavat, joihin kuuluu kaikki verkkopankkimaksut (esim. Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, Aktia ja S-Pankki), sekä pankki- ja luottokortit.

Tämän lisäksi voit maksaa tilauksesi Klarna laskulla. Klarna on siitä hyvä, että heillä on tarjolla myös osamaksu, jonka avulla voit jakaa maksun useaan erään pidemmälle ajalle.

Pidä mielessä, että Klarna veloittaa osamaksusta avausmaksun, laskutusmaksun sekä mahdollista vuosikorkoa. Eli halpa seksilelu saattaakin muuttua kalliiksi, jos maksat sen pitkällä osamaksulla.

Jos tarvitset maksuaikaa, kannattaa hankkia jokin kätevä luottokortti, jossa on ilmaista maksuaikaa (esim. Bank Norwegian).

Toimitustapoja Hot Lipsissä on useita.

Voit valita noudon Postin pakettiautomaatista, joka on luultavasti suosituin toimitustapa, sillä sinun ei tarvitse nähdä ketään.

Hot Lips -seksikaupasta voi tilata tuotteita monilla eri toimitusvaihtoehdoilla, kuten noudon Postista tai Matkahuollosta, kotiinkuljetuksen sekä noudon myös Hot Lipsin omasta varastosta tai Matkahuollon pakettipisteistä, kuten esimerkiksi R-Kioskeilta ja K-kaupoista.

6. Hot Lips asiakaspalvelu

Hot Lipsin asiakastukea on kehuttu hyväksi, eikä ihme sillä asiakaspalvelua on saatavilla monella eri tavalla.

Voit ottaa tukeen yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla ([email protected]), puhelimitse sekä verkkosivujen Chatista. Puhelintuki palvelee 9-14.

Täytyy kyllä nostaa hattua näistä asiakaspalvelumenetelmistä, sillä harvalla seksikaupalla on nämä kaikki yhteydenottotavat. Tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat Hot Lipsin verkkosivuilta.

7. Huomaamaton toimitus

Hot Lips verkkokaupan sivuilla luvataan, että kaikki lähetykset (olipa se sitten kirje tai paketti) pakataan huolellisesti ja huomaamattomasti, käyttäen kestäviä materiaaleja.

Se on muuten hyvä juttu, että paketit pakataan extra-kestävillä pakkausmateriaaleilla. Se olisi todella epämieluisaa, jos paketti repeäisi kesken matkan.

Paketin päällä ei myöskään lue mitään sen sisällöstä eikä lähettäjän nimi viittää mitenkään Hot Lips seksikauppaan. Eikä mihinkään muuhunkaan vastaavaan.

Eli ainoastaan sinä tiedät mitä pakettisi sisältää. Muutoin se näyttää ihan samalta, kuin kaikki muutkin postissa kulkevat lähetykset.

Yhteenveto

Yhteenvetona pakko todeta, että Hot Lips vaikuttaa varsin pätevältä seksikaupalta. Sen toteamiseksi riittää hyvien asiakaskokemusten lukeminen, verkkokaupan useat tarjoukset sekä esimerkiksi nopea toimitus 1-2 arkipäivässä.

On mukavaa, että ilmaiset postit saa jo 69€ arvoiseen tilaukseen. Se ei ole itsestäänselvyys. Jotkin seksikaupat vaativat jopa 80€ minimitilausta ilmaisille posteille.

Viimeisenä asiana on hyvä muistuttaa vielä, että Hot Lipsin tilaukset toimitetaan täysin huomaamattomassa paketissa, joten voit tilata turvallisin mielin.

Mitä tuotteita Hot Lips -seksikauppa myy?

Hot Lips -seksikauppa myy laajan valikoiman seksileluja, asuja, elokuvia, apuvälineitä ja muita eroottisia tuotteita.

Onko Hot Lips -seksikaupalla verkkokauppaa?

Kyllä, Hot Lips -seksikaupalla on verkkokauppa, josta voi tilata tuotteita kotiin toimitettuna tai noutaa niitä eri noutopisteistä.

Voiko Hot Lips -seksikaupasta ostaa tuotteita huomaamattomasti?

Kyllä, Hot Lips -seksikaupasta voi ostaa tuotteita huomaamattomasti esimerkiksi noutamalla ne Matkahuollosta tai Postin pakettiautomaatista.


Aikuiset.com » Seksikaupat