Hot Lips kokemuksia – 7 tiedettävää asiaa

hotlips kokemuksia

Hot Lips eli ”kuumat huulet” on yksi Suomen suosituimmista seksiputiikeista. Kyseinen kauppa toimii netissä, mutta on heillä myös pari fyysistä myymälää. Yksi Lahdessa ja yksi Helsingin Itäkeskuksessa.

Hot Lipsin verkkokauppa logoineen on uusittu lähiaikoina ja nyt se toimiikin erityisen sutjakasti. Käyttöliittymä on nopea ja selkeä!

Mitäs kaikkea Hot Lipsissä sitten myydään ja kenelle se sopii? Otetaan siitä selvää tässä kirjoituksessa ja kaivetaan esille myös Hot Lips kokemuksia.

Katso tarjoukset

1. Miksi tilata Hot Lips -seksikaupasta?

Listataan tähän alkuun heti Hot Lipsin edut, eli miksi tämä kauppa voisi olla tilauksesi arvoinen toimija.

  • Iso valikoima
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Täysin huomaamaton toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin
  • Paljon hyviä kampanjoita ja tarjouksia

Eli aika hyvältä vaikuttaa, eikö? Mitenkä sitten Hot Lips kokemukset? Eli mitä mieltä ihmiset ovat olleet tästä verkkokaupasta? Katsotaan niitä seuravassa kappaleessa.

2. Hot Lips kokemuksia?

Löysimme Hot Lipsistä kokemuksia alkaen vuodelta 2005. Ei nyt käydä läpi mitään 15 vuotta vanhoja kokemuksia vaan katsotaan mitä tuoreemmissa kommenteissa sanotaan.

Seuraavat kokemukset joita löysimme olivat sitten vuodelta 2015. Eli nekin ovat jo auttamatta vanhoja. Niissä tosin ei ollut mitään negatiivista, vaan yleistä hassuttelua.

Näyttää siltä, että aina jos keskustelupalstalla kysyy jotain vähäänkään seksiin liittyvää, lähtee koko keskutelu ihan laukalle ja aikuisista tulee lapsia. 😀

Takaisin niihin kokemuksiin.

Tämän enempää kokemuksia emme julkisilta keskustelupalstoilta löytäneet (esim. Suomi24), kunnes tajusimme etsiä Hot Lipsin omilta verkkosivuilta.

hotlips kokemuksia 2020
Muutama esimerkki HotLipsin sivuilta

Sieltä löysimme ”vahvistettujen asiakkaiden”, eli oikeiden tilaajien jättämiä kokemuksia. Kaiken kukkuraksi täältä löytyi myös uusia, vuonna 2020 jätettyjä kommentteja. 147 arvostelun keskiarvo oli 4,5/5. Eli hyvältä näyttää.

Muista klikata tuotearvostelujen sijaan verkkosivu-suosittelut, jos haluat lukea näitä tilaajien kommentteja.

3. Mitä Hot Lips -seksikaupassa myydään?

Valikoimasta löytyy tuotteita niin naisille, miehille, kuin pareillekin.

Jos BDSM-hommat ovat sinun juttusi, on Hot Lips niidenkin tarvikkeiden tilaamiseen oiva paikka.

Löytyypi täältä myös kuumimmat seksiasut roolileikkeihin ja kaikkeen muuhunkin.

Myydyimpiä tuotteita Hot Lipsissä on tällä hetkellä liukuvoiteet, kondomit, Satisfyerit, penisrenkaat, anustapit, dildot ja vibrat.

Eli aika lailla kaikki tarvittavat seksilelut löytyy!

4. Entäs toimitusehdot ja palautus?

Hot Lipsin toimtusehdot ovat sitä tuttua huttua tuhansista muista kotimaisista verkkokaupoista, mutta laitetaan alle vielä pääpointit.

Elikkäs tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla kuitenkin avaamaton ja myyntikunnossa (lue tarkemmat ehdot Hot Lipsin verkkosivuilta). Et siis voi testata anaalitappia ja laittaa sitä paluupostina Hot Lipsille.

”Hei, saisko rahat takas, tappi ei ollut tarpeeksi iso”. Ei näin. 😀

Tuotteiden toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Jos tuote pääsee loppumaan varastosta, voi toimituksessa kestää pidempään, mutta siitä ilmoitetaan asiakkaalle.

Jos saat väärän tuotteen, tai tilaamasi tuote on rikki, ota välittömästi yhteys Hot Lipsin asiakastukeen. Yhteystiedot löytyvät tästä kirjoituksesta.

Hot Lips ei ole vastuussa, jos tuotteen toimitus viivästyy heistä riippumattomista syistä. Postilakko on hyvä esimerkki tälläisestä.

Ostettujen tuotteiden käyttö on tilaajan omalla vastuulla. Muista lukea käyttöohjeet, jos tuotteessa sellaiset on!

5. Maksu- ja tomitustavat

Hot Lips tarjoaa kattavat maksutavat, johihin kuuluu kaikki verkkopankkimaksut (esim. Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, Aktia ja S-Pankki), sekä pankki- ja luottokortit.

Tämän lisäksi voit maksaa tilauksesi Klarna laskulla. Klarna on siitä hyvä, että heillä on tarjolla myös osamaksu, jonka avulla voit jakaa maksun useaan erään pidemmälle ajalle.

Pidä mielessä, että Klarna veloittaa osamaksusta avausmaksun, laskutusmaksun, sekä mahdollista vuosikorkoa. Eli halpa seksilelu saattaakin muuttua kalliiksi, jos maksat sen pitkällä osamaksulla.

Jos tarvitset maksuaikaa, kannattaa hankkia jokin kätevä luottokortti, jossa on ilmaista maksuaikaa (esim. Bank Norwegian).

Toimitustapoja Hot Lipsissä on useita.

Voit valita noudon Postin pakettiautomaatista (hintaan 5,99e), joka on luultavasti suosituin toimitustapa, sillä sinun ei tarvitse nähdä ketään.

Tarjolla on kuitenkin myös nouto Postista, kotiinkuljetus, nouto Matkahuollosta, nouto Matkahuollon pakettipisteistä (esim. R-Kioski ja K-kauppa) ja nouto Hot Lipsin varastolta.

6. Hot Lips asiakaspalvelu

Hot Lipsin asiakastukea on kehuttu hyväksi, eikä ihme sillä asiakaspalvelua on saatavilla monella eri tavalla.

Voit ottaa tukeen yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla ([email protected]), puhelimitse 045-1749150, sekä verkkosivujen Chatista. Puhelintuki palvelee 9-14.

Täytyy kyllä nostaa hattua näistä asiakaspalvelumenetelmistä, sillä harvalla seksikaupalla on nämä kaikki yhteydenottotavat.

7. Huomaamaton toimitus

Hot Lips -verkkokaupan sivuilla luvataan, että kaikki lähetykset (olipa se sitten kirje tai paketti) pakataan huolellisesti ja huomaamattomasti käyttäen kestäviä materiaaleja.

Se on muuten hyvä juttu, että paketit pakataan extra-kestävillä pakkausmateriaaleilla.

Olisi vähän noloa, jos paketin reunasta roikkuisi SM-tarvikkeita ja dildoja. 😀

Paketin päällä ei myöskään lue mitään sen sisällöstä, eikä lähettäjän nimi viittää mitenkään Hot Lips -seksikauppaan. Eikä mihinkään muuhunkaan vastaavaan.

Eli ainoastaan sinä tiedät mitä pakettisi sisältää. Muutoin se näyttää ihan samalta, kuin kaikki muutkin postissa kulkevat lähetykset.

Yhteenveto

Yhteenvetona pakko todeta, että Hot Lips vaikuttaa varsin pätevältä seksikaupalta. Sen toteamiseksi riittää hyvien asiakaskokemusten lukeminen, verkkokaupan useat tarjoukset, sekä esimerkiksi nopea toimitus 1-2 arkipäivässä.

On mukavaa, että ilmaiset postit saa jo 49€ arvoiseen tilaukseen. Se ei ole itsestäänselvyys. Jotkin seksikaupat vaativat jopa 80€ minimitilausta ilmaisille posteille.

Viimeisenä pointtina on hyvä muistuttaa vielä, että Hot Lipsin tilaukset toimitetaan täysin huomaamattomassa paketissa, joten voit tilata sieltä hyvillä mielin.


Aikuiset.com » Seksikaupat