Eliittikumppani kokemuksia (2023) – Lue 9 asiaa ennen liittymistä

Tässä kirjoituksessa käsittelemme Eliittikumppani kokemuksia ja muuta tietoa tästä seuranhakupalvelusta. Tämän palvelun nimi herättää paljon tuntemuksia. Kuka on eliittiä ja kuka ei? Miten se määritellään? Onko täällä vain rikkaat ja kuuluisat?

Pitääkö minun liittyä purjevenekerhoon tai golfklubiin kokeillakseni Eliittikumppania? Nyt kun saimme mielenkiintosi heräämään, kerromme mitä voit tästä kirjoituksesta oppia.

Eli tarkoituksenamme on ottaa kunnolla selvää mm. minkälainen deittipalvelu Eliittikumppani oikeastaan on, kuka sinne kehtaa mennä ja mitä se maksaa. Tervetuloa mukaan!

1. Olenko tarpeeksi ”eliittiä” Eliittikumppaniin?

Eliittikumppanin nimi on osa tämän palvelun markkinointia. Sen on tarkoituskin herättää tunteita. Ehkä tarkoituksena on ollut houkutella palveluun laajemmin erilaisia ihmisiä (myös niitä paremmin toimeentulevia).

Paljastetaan nyt kuitenkin heti alkuun, että sinun EI tarvitse olla mikään lottovoittaja tai aatelissuvun vesa, jotta olisit kelpuutettu palveluun.

Oikeasti Eliittikumppaniin on tervetullut kuka tahansa seuraa tositarkoituksella etsivä ihminen.

Kyllä kuulit oikein.

Eliittikumppani on siis kaikille sopiva deittipalvelu ja ainut rajoitus palveluun liittymiselle on 18-vuoden ikä. Suurin osa käyttäjistä on kuitenkin yli 35-vuotiaita ja on mukana myös reippasti yli viisikymppisiäkin.

Se mikä Eliittikumppanista tekee tavallista paremman deittipalvelun, on sen persoonallisuustesti. Voit tehdä sen täysin ilmaiseksi, jonka jälkeen näet sinulle sopivia sinkkuja.

Tee ilmainen persoonallisuustesti

Ps. vaikka et olisi juuri nyt etsimässä ketään, kannattaa ainakin tuo ilmainen persoonallisuustesti käyttää hyväksi. Tulokset ovat mielenkiintoista luettavaa ja ne pääsee katsomaan täysin ilmaiseksi.

2. Miten Eliittikumppani toimii?

Eliittikumppanin käyttö starttaa simppelisti siirtymällä osoitteeseen , jonka jälkeen sinun tulee kertoa seuraavat asiat:

 • Oletko nainen vai mies
 • Etsitkö naista vai miestä
 • Sähköpostiosoite
 • Salasana

Mikäli kävit rekisteröitymässä ilmaiseksi Eliittikumppanin sivuilla – Onneksi olkoon. Olet nyt tehnyt ensimmäisen vaiheen kohti unelmakumppanisi löytämistä!

Antamasi sähköpostiosoite ja salasana toimivat muuten käyttäjätunnuksinasi palveluun, joten älä unohda niitä.

Eipäs kuitenkaan vielä hoppuilla. Nyt pääset nimittäin Eliittikumppanin kuuluisaan persoonallisuustestiin.

Mikäs tämä persoonallisuustesti sitten on?

Se on melko tömäkkä noin 280 kysymyksen sarjatulitus, joka jokaisen Eliittikumppani jäsenen on pakko täyttää ennen liittymistä.

Alla vielä kuva yhdestä persoonallisuustestin kysymyksestä. Kuten näet, nämä ovat helppoja kysymyksiä kliksutella menemään.

eliittikumppani persoonallisuustesti
Kuva persoonallisuustestistä. Vaikka kysymyksiä on paljon, se on helppo täyttää


Varaa kyselyn täyttöön noin 30 minuuttia. Sitä ei tarvitse suorittaa kerralla loppuun, vaan voit tehdä sen myös osissa. Tämän tarkoituksena on vain löytää juuri sinulle sopiva kumppani.

Homma toimii vähän kuten Ensitreffit Alttarilla ohjelmassa, eli parit muodostetaan erinäisten testien ja kokeiden perusteella. Niistäkin pareista yllättävän suuri osa on edelleen yhdessä.

Eli mitään takuuta unelmakumppanin löytymisestä ei ole, mutta ilman kokeilemista ei ainakaan voita!

3. Eliittikumppani kokemuksia (2023)

eliittikumppani kokemuksia

Eliittikumppani on herättänyt netissä paljon keskustelua, eikä kaikki kommentit ole positiivista.

Monelle liittyneelle käyttäjälle on tullut yllätyksenä esimerkiksi se, että ilmaiskäyttäjänä ei tosiaankaan saa tästä palvelusta paljoakaan irti.

Selvennetään asiaa heti alkuunsa. Eli mitä sitten voin ilmaiskäyttäjänä tehdä? Tässä lista:

 • Saat tutustua persoonallisuustestin tuloksiin
 • Saat kumppaniehdokkaita
 • Voit lähettää tykkäyksiä ja hymyjä
 • Voit ladata kuvia

Ihan mukavasti pääsee palveluun tutustumaan siis täysin ilmaiseksikin. Paljoa ei seuranhaun eteen pysty tekemään, sillä ilmaisjäsenenä ei voi esimerkiksi lähettää viestejä muille käyttäjille.

Osa käyttäjistä on kritisoinut ilmaisprofiilin rajoittuneisuutta. Näiltä ihmisiltä tuntuu kuitenkin unohtuvan, on se että Eliittikumppani on yritys.

Ei liiketoiminta voi toimia sillä tavalla, että kaikki annetaan ilmaiseksi. Palvelun, kuten Eliittikumppanin ylläpito on kallista. Siksi täysjäsenyys on maksullinen.

Muut negatiiviset kommentit Eliittikumppaniin liittyen koskivat ”Premium” -palvelun veloituksia.

Käyttäjät kokivat tulleen huijatuksi, kun tilaus olikin jatkunut. Tilauksen jatkumisesta oli kyllä ilmoitettu palvelun ehdoissa, mutta harva niitä oli lukenut.

Sittemmin tästä laskutuksen toimintaperiaatteesta on alettu kertoa asiakkaile selvemmin, ettei väärinkäsityksiä enää syntyisi.

Nämä valitukset liittyen laskutukseen ovat siis vähentyneet, joka on hyvä juttu!

Huomaa kuitenkin, että jos haluat irtisanoa Premium-jäsenyyden, tulee sinun tehdä se viimeistään 7 päivää ennen maksukauden loppua.

Pelkkä profiilin poistaminen ei lopeta Premium-jäsenyyden tilausta, vaan se tulee irtisanoa ensin Eliitikumppanin ohjeiden mukaisesti.

Onnistuneesta irtisanomisesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Premium-edut ovat kuitenkin käytössäsi jäsenyyskautesi päättymiseen asti.

 

Mikä sitten on hyvää?

Nyt kun tiedät kaikki ”huonommat” seikat Eliittikumppanista, niin on aika katsoa positiivisia Eliittikumppani kokemuksia! Niitäkin nimittäin löytyy.

Aloitetaan siitä, että Eliitikumppani itse kertoo sivustollaan noin 2000 parin löytävän toisensa joka ikisenä kuukautena. Tässä on kuitenkin mukana kaikki Eliittikumppanin maat, joten Suomen osuus tuosta luvusta on tietysti pienempi.

Tämän lisäksi Googlesta löytyy aika paljon keskusteluja, joissa ihmiset kertovat löytäneensä sieltä rakkauden. Pidä kuitenkin mielessä, että seuranhaussa on aina mukana ripaus tuuria. Ehkä se juuri sinun oikea on Eliittikumppanissa, tai sitten ei. Se selviää vain kokeilemalla. 🙂

4. Eliittikumppanin hinta?

Kuten aiemmin todettu, Eliittikumppanissa on ilmaisjäsenyys ja Premium-jäsenyys. Ilmaisjäsenenä pääsee tutustumaan palveluun, mutta sen toiminnot ovat kovin rajoitettuja.

Eli mikäli tosissaan meinaa Eliittikumppania hyödyntää, kannattaa Premium-jäsenyys laittaa hankintaan. Laitetaan alle vielä kuva, josta näkee ilmaisjäsenen ja Premium-jäsenen erot.

eliittikumppani ilmaisjäsen vs premium

Okei hienoa. Mutta missä Eliittikumppanin hinnasto? Eli mitä Premium-jäsenyys maksaa? Pistetään siitä faktaa alle.

Eliittikumppani hinnasto (ei välttämättä ajantasainen)

 • 6 kuukautta: 37,90 € per kuukausi
 • 3 kuukautta: 49,90 € per kuukausi
 • 1 kuukausi: 99,90 €

Hinnasto siis suosii käyttäjää joka tekee pidemmän sopimuksen. Suhteessa eniten maksaa yhden kuukauden jäsenyys.

Ja nyt tärkein juttu. Kaikki jäsenyydet jatkuvat kestotilauksina, ellet peruuta tilausta 7 päivää ennen maksukauden uusiutumista.

Nyt kun tiedät tämän seikan, niin suosittelemme, että asetat itsellesi hyvissä ajoin merkinnän kalenteriin jäsenyyden peruuttamisesta (mikäli siis haluat sen peruuttaa). Näin ei pääse ikäviä yllätyksiä syntymään.

Huom. profiilin poistaminen ei keskeytä tilausta, vaan se tulee irtisanoa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

eliittikumppani irtisanoutuminen


Eliittikumppanin maksutapoina käyvät kaikki maksukortit ja PayPal. Pienenä vinkkinä mainittakoon, että PayPalista voi poistaa kaikki automaattiset veloitukset ennakkoon, mikäli et halua, että mitkään yritykset laskuttavat sinua automaattisesti.

5. Minkälaista deittiseuraa Eliittikumppanista löytyy?

Eliittikumppani ei jaa tarkkoja tietoja sen käyttäjistä, kuten ei oikeastaan muutkaan deittipalvelut. Ne tiedot jotka Eliittikumppanilta saimme kertovat sen, että yli 90% jäsenistä on yli 28-vuotiaita.

Palvelun vähimmäisvaatimus on 18-vuoden ikä, mutta ylärajaa ei ole. Tästä johtuen palvelusta löytyy ihan kaiken ikäisiä jäseniä. Eli myös yli 50-vuotiaita ja eläkeläisiä.

 • Suurin käyttäjäryhmä on 35-45 vuotiaat
 • Jäsenistä 52% on naisia
 • Jäsenistä 48% on miehiä

Mikäli hakusessasi on vain seksiseuraa, tämä ei ole palvelu sinua varten.

6. Toimiiko Eliittikumppani, vai onko se jokin huijaus?

Eliittikumppani on täysin toimiva deittipalvelu, jonka toiminta perustuu ”Matchmaking” teknologiaan. Se tarkoittaa sitä, että Eliittikumppani valitsee sinulle sopivia kumppaniehdokkaita persoonallisuustestin perusteella.

Profiileja ei pääse selaamaan vapaasti, vaan toiminta perustuu juurikin suoriin profiiliehdotuksiin. Näin säästetään käyttäjien aikaa ja tehdään palvelun käytöstä helppoa.

Netissä palvelua on jotkin käyttäjät haukkuneet huijauksesi mahdollisesti sen takia, että he eivät ole löytäneet sieltä etsimäänsä, tai sitten he ovat olleet pettyneitä ilmaisjäsenyyden rajoittuneisuuteen.

Osa käyttäjistä ei myöskään ole perehtynyt tarkasti palvelun hinnastoon ja laskutusperiaatteeseen, joka on saattanut kirvoittaa vihaisia tuntemuksia.

Kyseessä ei siis ole huijaus. Premium-jäsenyyden ostaneen käyttäjän tulee vain muistaa peruuttaa jäsenyys, ellei sitä halua jatkaa.

7. Saako muut tietää jäsenyydestäni Eliittikumppaniin?

Et ehkä halua, että kaikki tietää nettideittailustasi. Se on täysin ok.

Ja niin myös Eliittikumppanin mielestä. Palvelu panostaakin vahvasti tietoturvaan ja yksityisyyteen. Se toteutuu esimerkiksi siten, että profiileita ei pääse kukaan selailemaan vapaasti.

Eli ihmiset jotka eivät Eliittikumppaniin ole rekisteröityneitä, eivät myöskään sen käyttäjiä näe. Ja vaikka olisitkin rekisteröitynyt palveluun, niin näet vain niitä ihmisiä jotka sopisivat kumppaniksesi.

Tämän takia on siis todella pieni todennäköisyys törmätä tuttuihin palvelussa, tai jos törmäätte. Ehkä se on tarkoituskin! 😉

8. Eliittikumppanin asiakaspalvelu

Eliittikumppanin asiakastukea on saatavilla yhteydenottolomakkeen ja sähköpostiosoitteen kautta. Tietojemme mukaan viestit asiakaspalveluun tulee lähettää englanninkielellä.

Asiakaspalvelun email osoite on [email protected] , mutta voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Tarkempaa tietoa asiakaspalvelun palveluajoista meillä ei ole, mutta sivustolla luvataan vastata viesteihin niin pian kuin mahdollista.

9. Kuka on Eliittikumppanin takana?

Eliittikumppanin taustalla on suuri Saksalainen firma nimeltä Spark Networks Services GmbH. Kyseessä on Euroopan johtavia seuranhakuun liittyviä yrityksiä.

Suomessa Eliittikumppanin toiminta käynnistyi vuonna 2012, joten kokemustakin on Suomen deittimarkkinoista ehtinyt kertyä kiitettävän paljon.

Alla vielä lisätietoja Spark Networks Services yrityksestä.

eliittikumppani tietoja

Yhteenveto

Eliittikumppani on hyvä valinta deittisivustoksesi, mikäli olet etsimässä seuraa tosimielellä.

Erityisen hyvin palvelu soveltuu noin 35-45-vuotiaille. Sukupuolellasi tai seksuaalisella suuntautumisellasi ei ole merkitystä, sillä Eliittikumppani sopii kaikille.

Palvelua markkinoidaan etenkin asiallisille ja sivistyneille yksilöille ja ehkä siitä nimi ”Eliittikumppani” antaakin vähän osvittaa.

Eliittikumppanin persoonallisuustestillä pyritään löytämään juuri sinulle sopivia tyyppejä ja se onkin tämän deittipalvelun erikoisominaisuus.

Mikäli et vielä tehnyt persoonallisuustestiä, suosittelemme tekemään sen ilmaiseksi tästä. Onnea kumppaninhakuun!


Aikuiset.com » Deittailu