Eliittikumppani kokemuksia (2024) – Lue 9 asiaa ennen liittymistä

Tässä kirjoituksessa käsittelemme Eliittikumppani kokemuksia ja muuta tietoa tästä seuranhakupalvelusta. Tämän palvelun nimi saattaa herättää kysymyksiä, kuten kenelle se sopii ja miten se toimii. Onko palvelu tarkoitettu vain menestyjille ja muille rikkaille?

Tarvitsenko jäsenyyden purjevenekerhossa tai golfklubissa voidakseni kokeilla Eliittikumppania? Käymme läpi nämä kysymykset ja muut tärkeät seikat liittyen palveluun.

Tarkoituksenamme on selvittää, millainen deittipalvelu Eliittikumppani oikeastaan on, ketkä käyttävät sitä ja mitä sen käyttö maksaa. Tervetuloa tutustumaan palveluun!

1. Olenko tarpeeksi ”eliittiä” Eliittikumppaniin?

Eliittikumppanin nimi on osa tämän palvelun markkinointia, ja sen tarkoitus on herättää tunteita. Ehkäpä sen tavoitteena on houkutella laajempaa käyttäjäkuntaa, mukaan lukien paremmin toimeentulevia.

Kuitenkin haluamme paljastaa heti alkuun, että sinun ei tarvitse olla lottovoittaja tai aatelissuvun jäsen ollaksesi kelpuutettu tähän palveluun.

Eliittikumppaniin ovat tervetulleita kaikki, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

Kyllä, olet kuullut oikein. Eliittikumppani on deittipalvelu, joka sopii kaikille, ja ainoa rajoitus palveluun liittymiselle on 18 vuoden ikäraja. Vaikka suurin osa käyttäjistä on yli 35-vuotiaita, mukana on myös reippaasti yli viisikymppisiä.

Eliittikumppanista erottaa muista deittipalveluista sen persoonallisuustesti. Testin voi tehdä täysin ilmaiseksi, ja sen jälkeen saat ehdotuksia sinulle sopivista sinkuista.

Ps. Vaikka et etsisikään ketään tällä hetkellä, kannattaa ainakin hyödyntää ilmainen persoonallisuustesti. Testin tulokset ovat mielenkiintoista luettavaa, ja ne voi tarkistaa täysin ilmaiseksi.

2. Miten Eliittikumppani toimii?

Eliittikumppanin käyttö aloitetaan siirtymällä osoitteeseen , jonka jälkeen sinun tulee kertoa seuraavat asiat:

 • Oletko nainen vai mies
 • Etsitkö naista vai miestä
 • Sähköpostiosoite
 • Salasana

Mikäli olet rekisteröitynyt ilmaiseksi Eliittikumppanin sivuille, olet ottanut ensimmäisen askeleen kohti unelmakumppanisi löytämistä – onnea siitä! Huomioithan, että antamasi sähköpostiosoite ja salasana toimivat käyttäjätunnuksinasi palveluun.

Ennen varsinaiseen palveluun siirtymistä, sinut ohjataan Eliittikumppanin persoonallisuustestiin. Testi koostuu noin 280 kysymyksestä, jotka jokaisen Eliittikumppanin jäsenen tulee täyttää ennen liittymistä.

Alla on esimerkki yhdestä persoonallisuustestin kysymyksestä. Kysymykset ovat helppoja ja nopeita vastata.

eliittikumppani persoonallisuustesti
Kuva persoonallisuustestistä. Vaikka kysymyksiä on paljon, se on helppo täyttää

Varaa noin 30 minuuttia aikaa persoonallisuustestin täyttämiseen. Testiä ei tarvitse suorittaa yhtäjaksoisesti, vaan sen voi tehdä myös osissa. Testin tarkoituksena on auttaa löytämään juuri sinulle sopiva kumppani.

Eliittikumppanin toimintamalli muistuttaa hieman Ensitreffit alttarilla -ohjelman tapaa muodostaa parit erilaisten testien ja kokeiden avulla. On kuitenkin huomioitava, että vaikka näistä pareista yllättävän suuri osa on edelleen yhdessä, ei ole varmaa takuuta unelmakumppanin löytymisestä. Tärkeintä kuitenkin on rohkeasti kokeilla, sillä ilman kokeilua ei voi voittaa.

3. Eliittikumppani kokemuksia (2024)

eliittikumppani kokemuksia

Eliittikumppani on ollut keskustelujen kohteena verkossa, ja siitä on annettu paljon palautteita ja arvosteluja.

Jotkut käyttäjät ovat olleet yllättyneitä siitä, että ilmaiskäyttäjänä palvelun käyttömahdollisuudet ovat rajoitetut.

Selvennykseksi mainittakoon, että mitä ilmaiskäyttäjä voi tehdä palvelussa, tässä lista:

 • Saat tutustua persoonallisuustestin tuloksiin
 • Saat kumppaniehdokkaita
 • Voit lähettää tykkäyksiä ja hymyjä
 • Voit ladata kuvia

Palveluun voi tutustua ilmaiseksi, mutta ilmaisjäsenen ominaisuudet ovat rajoitetut. Esimerkiksi viestien lähettäminen ei ole mahdollista. On tärkeää muistaa, että Eliittikumppani on yritys, jolla on liiketoiminnalliset tavoitteet. Kuten muidenkin yritysten, myös Eliittikumppanin on katettava ylläpitokustannuksensa, joten täysjäsenyys on maksullinen

On huomattu, että osa käyttäjistä on kokenut epäselvyyksiä Eliittikumppanin Premium-palvelun veloituksissa, sillä tilaus on jatkunut ilman selkeää ilmoitusta. Vaikka tilauksen jatkumisesta oli mainittu palvelun ehdoissa, moni ei ollut huomannut tätä. Sittemmin laskutuksen toimintaperiaatteesta on alettu kertoa asiakkaille entistä selvemmin, jotta tällaisilta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin jatkossa..

Huomioithan, että jos haluat peruuttaa Premium-jäsenyytesi, tulee sinun tehdä se vähintään 7 päivää ennen maksukauden päättymistä.

Pelkkä profiilin poistaminen ei automaattisesti lopeta Premium-jäsenyyttäsi, vaan sen peruuttamiseen tulee noudattaa Eliittikumppanin ohjeita.

Irtisanomisen onnistumisesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Huomioithan, että Premium-jäsenyytesi edut ovat käytettävissäsi jäsenyyskauden loppuun saakka.

Hyvät ominaisuudet Eliittikumppanissa

Kerrotaanpa nyt myös positiivisista kokemuksista, joita käyttäjät ovat kertoneet Eliittikumppanista. Sivustolla ilmoitetaan löytyvän noin 2000 paria joka kuukausi, vaikka tämä luku sisältää kaikki Eliittikumppanin maat. Suomen osuus tästä on tietysti pienempi.

Lisäksi Googlesta löytyy paljon keskusteluja, joissa ihmiset kertovat löytäneensä rakkauden sivuston avulla. On kuitenkin tärkeää muistaa, että seuranhaussa tarvitaan myös ripaus onnea. Ehkä juuri sinun oikea löytyy Eliittikumppanista, tai sitten ei. Ainoa tapa selvittää se on kokeilla itse!

4. Eliittikumppanin hinta?

Kuten aiemmin todettu, Eliittikumppanissa on ilmaisjäsenyys ja Premium-jäsenyys. Ilmaisjäsenenä pääsee tutustumaan palveluun, mutta sen toiminnot ovat kovin rajoitettuja.

Eli mikäli tosissaan meinaa Eliittikumppania hyödyntää, kannattaa Premium-jäsenyys laittaa harkintaan. Laitetaan alle vielä kuva, josta näkee ilmaisjäsenen ja Premium-jäsenen erot.

eliittikumppani ilmaisjäsen vs premium

Eliittikumppanin hinnasto pyörii noin 40-100 euron välillä per kuukausi, mutta emme laittaneet tähän tarkkaa hinnastoa, koska se voi muuttua milloin tahansa. Tarkista ajantasainen hinnasto Eliittikumppanin sivuilta.

Hinnasto suosii käyttäjää joka tekee pidemmän sopimuksen. Suhteessa eniten maksaa yhden kuukauden jäsenyys.

Ja nyt tärkein juttu. Kaikki jäsenyydet jatkuvat kestotilauksina, ellet peruuta tilausta 7 päivää ennen maksukauden uusiutumista.

Nyt kun tiedät tämän seikan, niin suosittelemme, että asetat itsellesi hyvissä ajoin merkinnän kalenteriin jäsenyyden peruuttamisesta (mikäli haluat sen peruuttaa). Näin ei pääse ikäviä yllätyksiä syntymään.

Huom. profiilin poistaminen ei keskeytä tilausta, vaan se tulee irtisanoa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

eliittikumppani irtisanoutuminenEliittikumppanin maksutapoina käyvät kaikki maksukortit ja PayPal. Pienenä vinkkinä mainittakoon, että PayPalista voi poistaa kaikki automaattiset veloitukset ennakkoon, mikäli et halua, että yritykset laskuttavat sinua automaattisesti.

5. Minkälaista deittiseuraa Eliittikumppanista löytyy?

Eliittikumppani ei jaa tarkkoja tietoja sen käyttäjistä, kuten ei oikeastaan muutkaan deittipalvelut. Ne tiedot jotka Eliittikumppanilta saimme kertovat sen, että yli 90% jäsenistä on yli 28-vuotiaita.

Palvelun vähimmäisvaatimus on 18-vuoden ikä, mutta ylärajaa ei ole. Tästä johtuen palvelusta löytyy ihan kaiken ikäisiä jäseniä. Eli myös yli 50-vuotiaita ja eläkeläisiä.

 • Suurin käyttäjäryhmä on 35-45 vuotiaat
 • Jäsenistä 52% on naisia
 • Jäsenistä 48% on miehiä

Mikäli hakusessasi on vain seksiseuraa, tämä ei ole palvelu sinua varten.

6. Toimiiko Eliittikumppani, vai onko se jokin huijaus?

Eliittikumppani on täysin toimiva deittipalvelu, jonka toiminta perustuu ”Matchmaking” teknologiaan. Se tarkoittaa sitä, että Eliittikumppani valitsee sinulle sopivia kumppaniehdokkaita persoonallisuustestin perusteella.

Profiileja ei pääse selaamaan vapaasti, vaan toiminta perustuu suoriin profiiliehdotuksiin. Näin säästetään käyttäjien aikaa ja tehdään palvelun käytöstä helppoa.

Netissä palvelua on jotkin käyttäjät haukkuneet huijauksesi mahdollisesti sen takia, että he eivät ole löytäneet sieltä etsimäänsä tai sitten he ovat olleet pettyneitä ilmaisjäsenyyden rajoittuneisuuteen.

Osa käyttäjistä ei myöskään ole perehtynyt tarkasti palvelun hinnastoon ja laskutusperiaatteeseen, joka on saattanut herättää vihaisia tuntemuksia.

Kyseessä ei siis ole huijaus. Premium-jäsenyyden ostaneen käyttäjän tulee vain muistaa peruuttaa jäsenyys, ellei sitä halua jatkaa.

7. Saako muut tietää Eliittikumppani jäsenyydestäni?

Et ehkä halua, että kaikki tietää nettideittailustasi. Se on täysin ok.

Ja niin myös Eliittikumppanin mielestä. Palvelu panostaakin vahvasti tietoturvaan ja yksityisyyteen. Se toteutuu esimerkiksi siten, että profiileita ei pääse selailemaan vapaasti.

Eli ihmiset jotka eivät ole Eliittikumppaniin rekisteröityneitä, eivät myöskään sen käyttäjiä näe. Ja vaikka olisitkin rekisteröitynyt palveluun, niin näet vain niitä ihmisiä jotka sopisivat kumppaniksesi.

Tämän takia on siis todella pieni todennäköisyys törmätä tuttuihin palvelussa, tai jos törmäätte. Ehkä se on tarkoituskin!

8. Eliittikumppanin asiakaspalvelu

Eliittikumppanin asiakastukea on saatavilla yhteydenottolomakkeen ja sähköpostiosoitteen kautta. Tietojemme mukaan viestit asiakaspalveluun tulee lähettää englanninkielellä.

Asiakaspalvelun email osoite on [email protected] , mutta voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Tarkempaa tietoa asiakaspalvelun palveluajoista meillä ei ole, mutta sivustolla luvataan vastata viesteihin niin pian kuin mahdollista.

9. Kuka on Eliittikumppanin takana?

Eliittikumppanin taustalla on suuri Saksalainen firma nimeltä Spark Networks Services GmbH. Kyseessä on Euroopan johtavia seuranhakuun liittyviä yrityksiä.

Suomessa Eliittikumppanin toiminta käynnistyi vuonna 2012, joten kokemusta Suomen deittimarkkinoista on ehtinyt kertyä kiitettävän paljon.

Alla vielä lisätietoja Spark Networks Services yrityksestä.

eliittikumppani tietoja

Yhteenveto

Eliittikumppani on hyvä valinta deittisivustoksesi, mikäli olet etsimässä seuraa tosimielellä.

Erityisen hyvin palvelu soveltuu noin 35-45-vuotiaille. Sukupuolellasi tai seksuaalisella suuntautumisellasi ei ole merkitystä, sillä Eliittikumppani sopii kaikille.

Palvelua markkinoidaan etenkin asiallisille ja sivistyneille yksilöille ja ehkä siitä nimi ”Eliittikumppani” kertookin.

Eliittikumppanin persoonallisuustestillä pyritään löytämään juuri sinulle sopivia henkilöjä ja se onkin tämän deittipalvelun erikoisominaisuus.

Mikäli et vielä tehnyt persoonallisuustestiä, suosittelemme tekemään sen ilmaiseksi tästä. Onnea kumppaninhakuun!

Mikä on Eliittikumppani?

Eliittikumppani on deittisivusto, joka on suunniteltu noin 35-45 vuotiaille sinkuille. Sivusto sopii erityisesti vakavampaan seuranhakuun.

Millaisia ominaisuuksia Eliittikumppani-seuranhakupalvelulla on?

Eliittikumppani tarjoaa yksilöllisen ja henkilökohtaisen palvelun, jossa käytetään psykologista persoonallisuusanalyysiä sopivien kumppaniehdokkaiden löytämiseen.

Mitä maksaa käyttää Eliittikumppania?

50plusmatch-sivustolla voi etsiä sekä ystäviä että romanttista seuraa, ja käyttäjät voivat valita haluavatko etsiä vain toista vai molempia.


Aikuiset.com » Deittailu