E-kontakti kokemuksia – Tiedä nämä 6 asiaa

E-kontakti on suomalainen ja todella suosittu deittisovellus, mutta kannattaako sitä käyttää? Esittelemme tässä kirjoituksessa E-kontakti kokemuksia ja kaikki oleellisimmat faktat, jotka sinun on hyvä tietää ennen palvelun käyttöönottoa.

Kirjoituksen löydät esimerkiksi yleistä tietoa E-kontaktista, kuten kenelle se sopii, miten sitä käytetään ja mitä se maksaa. Perustietojen jälkeen löydät tiivistetysti käyttäjien mielipiteitä ja kokemuksia.

e-kontakti
  • Suosittu ja suomalainen
  • Tuhansia seuranhakijoita
  • Vain aitoja deittiprofiileja

1. Mikä on E-kontakti?

Useista muista seuranhakupalveluista eroten, E-kontakti on 100% suomalaisessa omistuksessa. Alma Media osti E-kontaktin vuonna 2012, mutta palvelu on laitettu pystyyn jo vuonna 2009. E-kontakti on ollut alusta asti yksi suomen suosituimmista deittisivustoista ja aktiivisia käyttäjä kerrotaan olevan jopa 100 000. Seuranhaun ei pitäisi siis jäädä siitä kiinni, ettei palvelussa ole tarpeeksi sinkkuja.

E-kontaktia markkinoidaan seuranhakupaikkana, josta voi löytää seuraa tositarkoituksella. E-kontaktin tunnuslause onkin ”Aitojen ihmisten kohtauspaikka”. Mikäli siis olet hakemassa vakavaa suhdetta, on E-kontakti tähän sopiva paikka.

2. Kenelle E-kontakti sopii?

E-kontakti on kaikille sopiva deittisivusto, eli sitä ei ole suunnattu jollekin tietylle käyttäjäryhmälle. Palvelun erottaa muista ehkä ennemminkin se, että seuranhaku tapahtuu sinun ehdoillasi. Voit hakea palvelun kautta vaikka vain kaveria tai harrastuskaveria. Liittyessäsi palveluun saatkin valita mitä etsit, jolloin käyttö on helppoa.

E-kontakti sopii parhaiten

  • Yli 25-vuotiaille
  • Vakavaan seuranhakuun

Palvelu on tarkoitettu vakavaan seuranhakuun. Kuten jo aiemmin totesimme, tämä ei ole paras palvelu ns. yhden illan jutuille, vaikka sitäkään ei ole suoraan kielletty. Suora seksin haku on kuitenkin palvelussa kielletty ja tälläisiä ehdotuksia tekevät käyttäjät saatetaan palvelusta poistaa. Mikäli tämä on juttusi, suosittelemme katsomaan muita vaihtoehtoja, kuten Tinder.

3. Miten aloitan E-kontaktin käytön?

Palvelun käytön aloittaminen on tehty helpommaksi, kuin esimerkiksi Eliittikumppanissa, jossa pitää täyttää satoja kysymyksiä rekisteröityessä. Alla tiivistetysti liittymisen vaiheet.

Mitä minun pitää kertoa itsestäni?

  • Perustiedot (ikä, sukupuoli ja asuinpaikka)
  • Tarkentavat tiedot (mm. pituus, hiuste nväri ja äidinkieli)
  • Mitä etsit (avioliittoa, seurustelukumppania tai kaveria jne.)
  • Muuta lisätietoa halutessasi
  • Kuva halutessasi (parantaa mahdollisuuksiasi)
deittiprofiilin kuva

Kun täytät deittiprofiiliasi, panosta tietojen kattavuuteen, sillä kukapa kiinnostuisi profiilista, jossa ei ole mitään tietoja? Mitä tarkemmin kerrot itsestäsi ja siitä mitä etsit, sitä todennäköisemmin onnistut palvelun avulla tehdyssä seuranhaussa.

Erittäin tärkeää on laittaa itsestäsi edustava profiilikuva ja mahdollisesti myös lisäkuvia. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja tiedäthän sanonnan ”ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan”. Paras kuva on sellainen, joka on tuore (alle 6kk vanha) ja rehellinen. Älä siis laita sellaista kuvaa, joka on ylimuokattu tai mistä ei saa selvää. Suosittelemme laittamaan kuvan, jonka joku toinen on mahdollisesti ottanut sinusta.

4. E-kontaktin hinnasto

Voit luoda profiilin E-kontaktiin täysin ilmaiseksi. Ilmaisella profiililla pääset palveluun mukaan ja voit lisätä itsestäsi kuvia. Myös muiden profiileihin pääsee tutustumaan. Palvelun käytöstä ei saa kuitenkaan ilmaisprofiililla paljoakaan irti, jos meinaa seuraa hakea tosissaan. Maksullinen tili mahdollistaa viestien lähettämisen ja lukemisen.

Jos mietit miksi palvelu maksaa, niin se johtuu siitä, että tälläisen suuren palvelun pyörittäminen ei ole ilmaista. Kaikki profiilit tarkistetaan käsin ja asiakaspalvelua on saatavilla jokaisena päivänä. Maksullisuuden ansiosta palvelun taso pysyy korkeana ja sen käyttäminen on turvallista.

E-kontaktin hinta kuukaudessa on noin 25-40 euroa. Tarkista tarkempi hinnasto E-kontaktin verkkosivuilta.

E-kontaktin kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia, eli mitään jäsenyyksiä ei uusita automaattisesti. Tästä annamme palvelulle suuret kehut, sillä suurin osa muista kilpailevista palveluista uusii jäsenyyksiä automaattisesti ja eroaminen voi olla työlästä.

E-kontakti tarjoaa lisämaksusta perusjäsenyyden lisäksi myös niin sanottua Pluspakettia. Pluspaketin avulla saat lisäominaisuuksia palvelun käyttöön, kuten anonyymin profiilien tutkimisen, lukukuittauksen lähettämiisi viesteihin, 5 kuva-albumia (1 sijaan) sekä voit suodattaa viestejä ja kävijöitä iän mukaan. Näiden lisäksi saat myös käyttöösi Match-viestikoneen ja 15 Parrasvaloviestiä.

Mielestämme hinnasto on varsin kohtuullinen, sillä se mahdollistaa palvelun kokeilun ilman suurta riskiä. Se on myös hyvä juttu, että jäsenyydet ovat määräaikaisia, eikä niitä uusita automaattisesti. Perusjäsenyyden lisäksi hankittava Pluspaketti on myös kohtuuhintainen, sillä sen hinta alkaa vain 7 eurosta (1kk).

5. Mitä E-kontakti kokemuksia netissä on?

Kun luimme E-kontakti kokemuksia netistä, yllätyimme positiivisesti löytämästämme. Käyttäjät kehuivat palvelun toimivuutta ja sitä, että seuraa voi oikeasti löytää. Monen kohdalla näytti kuitenkin olevan ongelmia realisoida nämä mahdolliset kontaktit, esimerkiksi sopimalla treffit livenä. Tässä tuleekin käyttäjän myös olla itse aktiivinen ja tehdä rohkeasti ehdotuksia tapaamisista, mikäli haluaa viedä asioita eteenpäin.

Yllättävän paljon löytyi ”onnistuneita” kertomuksia, esimerkiksi siitä miten elämänkumppani on löytänyt ja johtanut jopa lapsien hankkimiseen. On ilo lukea näistä onnistumisista ja se luo paljon toivoa palvelua kohtaan. Sitä emme tietenkään voi sanoa, että kuinka aitoja nämä kommentit ovat, mutta olisi aika läpinäkyvää, jos näin iso ja tunnettu palvelu tehtailisi kommentteja.

Mitään takuuta ei siis sille ole, että seuraa löytäisi E-kontaktin avulla, mutta sivusto ainakin itse kertoo, että jopa 75% käyttäjistä löytäisi seuraa heidän avullaan. Saamamme tiedon mukaan, E-kontakti on täysin pätevä palvelu seuranhakuun, eikä siinä suurta tappiota voi tehdä jos palvelua kokeilee.

Jotkin käyttäjät ovat kritisoineet palvelun maksullisuutta, mutta kun olemme tutkineet muiden deittipalvelujen hinnastoja, on E-kontakti lopulta yksi edullisimmista ja reiluimmista. Ilmaiseksi pääsee avaamaan tilin ja jäsenyysmaksut ovat määräaikaisia.

6. E-kontakti asiakaspalvelu

E-kontaktilla on ainoastaan sähköinen asiakaspalvelu, joka on hieman harmillista. Olisi oiva lisä saada asiakaspalvelua myös puhelimitse. Asiakaspalvelu kuitenkin vastaa yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman nopeasti. E-kontaktin asiakaspalvelu on avoinna ma-su klo 10-13 ja 18-23. Eli apua on saatavilla jokaisena päivänä.

Sivuilla ei ole ilmoitettu erikseen E-kontaktin sähköpostiosoitetta, vaan sinun tulee ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Yhteydenottolomake löytyy asiakaspalvelusivuilta, jonka löydät selaamalla E-kontaktin kotisivun alareunaan. Siellä on linkki ”asiakaspalvelu”, jota klikkaamalla näet lomakkeen. Valitse aihe ja anna sähköpostiosoitteesi vastausta varten.

Yhteenveto: kannattaako seuranhaku E-kontaktilla?

E-kontakti on kieltämättä yksi Suomen parhaista seuranhakusivustoista, sillä se on läpinäkyvä ja turvallinen. Hinnasto on suhteellisen edullinen ja tilin avaaminen ei maksa mitään. Jäsenyys on määräaikainen, joten se ei uudistu itsestään. Tästä annamme palvelulle suurimmat kehut. Voit siis ostaa jäsenyyden vaikka vain kahdeksi viikoksi ja katsoa onko siitä mihinkään.

Nettideittailu ei ole helpoimmasta päästä, eikä seuraa löydy välttämättä ensimmäisellä yrittämällä, mutta tärkeintä on kuitenkin olla sinnikäs ja aktiivinen. Panosta profiiliin ja laita hyvä profiilikuva. Kun löydät lupaavaa keskusteluseuraa, tee rohkeasti aloite treffeistä.

Mikäli olet valmis kokeilemaan E-kontaktia, kannattaa siirtyä tästä ilmaiseen tilinavaukseen ja aloittaa seuranhaku. Toivomme sinulle onnea matkaan!

Mitä E-kontakti on?

E-kontakti on suosittu deittipalvelu Suomessa, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden löytää seuraa ja tutustua uusiin ihmisiin verkossa.

Miten E-kontakti toimii?

E-kontakti toimii siten, että käyttäjät voivat luoda profiilin ja etsiä sopivia kumppaniehdokkaita hakukriteereidensä perusteella. Sivusto tarjoaa myös erilaisia viestintävälineitä, joiden avulla käyttäjät voivat kommunikoida keskenään.

Onko E-kontakti maksullinen palvelu?

E-kontakti on osittain maksullinen palvelu. Sivusto tarjoaa ilmaisen rekisteröitymisen ja profiilin luomisen, mutta esimerkiksi viestien lähettäminen ja vastaanottaminen vaatii maksullisen jäsenyyden.


Aikuiset.com » Deittailu