Antishop kokemuksia – Tiedä 5 asiaa ennen tilausta

Antishop on Jyväskylästä lähtöisin oleva seksikauppa, jolla on järisyttävän suuri valikoima.

Toiminnan Antishop on onneksi siirtänyt myös nettiin, jolloin useampi pääsee tähän tuotevalikoimaan käsiksi.

Itse Antishopin kivijalka on melkeinpä näkemisen arvoinen paikka, sillä heidän liiketilat ovat noin 400m2 kokoiset ja tuotteita löytyy useammasta kerroksesta.

Mutta emme tässä kirjoituksessa kuitenkaan perehdy fyysiseen myymälään sen enempää, vaan keskitymme Antishopin nettikauppaan. Onko se hyvä? Kannattaako sieltä tilata? Siihen me etsimme vastauksen viidessä kappaleessa, joista yhdestä löydät Antishop kokemuksia. Mikälit haluat vertailla useampia seksikauppoja, kurkkaa listauksemme parhaista seksikaupoista.

1. Antishopin suosituimmat seksilelut

Ennen kuin käydään läpi Antishopin suosituimpia tuotteita, niin kerrotaan valikoimasta sen verran, että Antishopista löytyy perinteisten seksilelujen ja asujen lisäksi paljon seksuaaliterveystuotteita. Niitä ei kaikista aikuisten lelumyymälöissä välttämättä olekaan.

Lukumääräisesti Antishopin nettikaupassa on jopa 12 000 tuotetta, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Alla on kuitenkin tiivistettynä joitain myydyimpiä tuotteita, jotka saattavat myös sinua kiinnostaa.

  • Penisrenkaat
  • Liukuvoiteet
  • Satisfyer
  • Miesten tekovaginat
  • Naisten hieromasauvat

Antishop seuraa myydyimmissä tuotteissa aika pitkälti muiden alan liikkeiden myydyimpiä. Eli suuremmat trendit määräävät tahdin, mutta monilla kaupoilla on omia erikoisuuksia, joita ihmiset osaavat sitten vain niistä kaupoista etsiä.

2. Antishop kokemuksia

antishop kokemuksia


Antishopista löytyi kiitettävä määrä ihmisten kokemuksia, kun tarpeeksi jaksoi netin keskustelupalstoja ja Facebookia kaivaa.

Arvostelujen päällimäinen linja oli positiivisuus, joka myös näkyi esimerkiksi Facebook arvioiden hyvänä keskiarvona 4,4/5.

Paljon kehuttiin nopeaa toimitusta, joka riensi perille jopa seuraavana arkipäivänä. Myös mukavaa asiakaspalvelua kehuttiin.

Fyysinen liike sai myös kehuja siitä, että siellä on mukava käydä hypistelemässä tuotteita ilman, että myyjät hyökkäävät päälle.

Myös joitain neutraaleja kokemuksia löytyi, mutta ne liittyivät enemmän kotiesittelyihin ja muihin verkkokauppaan liittymättömiin asioihin, joten ne eivät tähän kirjoitukseen liity oleellisesti.

Verkkokauppana Antishop saa siis hyvät arvosanat ja sieltä uskaltaa hyvillä mielin tilailla.

3. Minkälaisessa paketissa Antishopin tilaus tulee?

Antishopin verkkokauppatilaukset toimitetaan täysin neutraaleissa pakkauksissa ja kirjekuorissa. Eli sellaisissa joissa muidenkin verkkokauppojen tilaukset kulkevat.

Pakkauksesta on siis täysin mahdotonta sanoa mitä se sisältää, eikä siinä ole myöskään mitään merkintöjä, jotka viittaisivat Antishoppiin tai seksileluihin.

Ei siis turhaa jännittämistä, että joku tietäisi pakettisi sisällön, vaikka noutaisit sen postin toimipisteestä. Voit siis luottaa siihen, että tilaaminen on turvallista.

4. Antishopin palautus- ja toimitusehdot

Antishop hyväksyy laajan valikoiman maksutapoja, mukaan lukien tilisiirto, korttimaksut, PayPal, lasku ja osamaksu.

Antishopissa on myös usein ilmaisen toimituksen raja, eli jos tilaat tarpeeksi saat maksuttoman toimituksen. Antishop tarjoaa myös palautusmahdollisuuden avaamattomille ja myyntikuntoisille tuotteille, ja yhden ilmaisen vaihdon tuotteelle. Muista tarkistaa ajantasaiset palautus ja vaihtoehdot Antishopin verkkosivuilta.

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan noin 1-2 arkipäivässä ja tilaustuotteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa.

Tarkempia toimitusehtoja ja tietoa palautuksista löydät Antishopin kotisivuilta.

5. Miten tavoitan Antishopin asiakaspalvelun?

Kehuja kerännyt Antishopin asiakaspalvelu on saatavissa kiinni sähköpostilla ja puhelimitse. Tarkista yhteystiedot heidän omilta verkkosivuiltaan.

Kannattaa rohkeasti kysyä apua Antishopilta, sillä heillä, jos jollain on tietoa näistä tuotteista. Ja mikäli sinulla on ongelmia tuotteen kanssa, ole siinäkin tapauksessa viipymättä yhteydessä Antishoppiin.

Yhteenveto

Kaiken lukemamme jälkeen, uskallamme suositella Antishoppia lämpimästi ”seksilelualoittelijoille”, mutta myös konkareille. Tässä kaupassa on tiettävästi yksi Suomen laajimmista valikoimista (jopa 12 000 tuotetta), joten ostettavaa kyllä riittää! Kiitos lukemisesta ja hauskoja hetkiä seksilelujen parissa!

Katso seksilelukauppojen parhaat tarjoukset nyt ❤️

Millaisia maksutapoja Antishop hyväksyy?

Antishop hyväksyy laajan valikoiman maksutapoja, mukaan lukien tilisiirto, korttimaksut, lasku ja osamaksu.

Tarjoaako Antishop ilmaisen toimituksen?

Kyllä, tilaukset yli 69€ toimitetaan ilmaiseksi. Tarkista ajantasainen toimitusraja Antishopin verkkosivuilta.

Mitä palautusmahdollisuuksia Antishop tarjoaa?

Antishop tarjoaa palautusmahdollisuuden avaamattomille ja myyntikuntoisille tuotteille. Tarkista ajantasaiset palautus ja vaihtoehdot Antishopin verkkosivuilta.


Aikuiset.com » Seksikaupat