50plusmatch kokemuksia – Lue 6 asiaa ennen liittymistä

Erilaisia treffisivustoja löytyy pilvin pimein, mutta harvoin löytyy sellainen deittailusivusto, joka on tarkkaan määritellyt käyttäjiensä ikää. Nyt kuitenkin löytyy sellainen varttuneemmalle väelle eli kuten jo sivuston nimikin jo kertoo, yli 50-vuotiaille aktiivisille nettideittailijoille.

Kukaan ei siis ole etsimässä nuorempaa treffailukumppania, vaan omanikäistä kypsää kumppania. Sivustolla on miehiä ja naisia lähes saman verran ja käyttäjiä on tuhansia aktiivisia, joten liityttäisi palveluun, tulet varmasti löytämään ainakin juttuseuraa, jos et mitään sen vakavampaa.

Omalla aktiivisuudellasi on tietenkin iso rooli kumppanin etsinnässä. Palvelusta löytyy useita tuhansia käyttäjiä, jotka etsivät elämänkumppania. Sivusto on hyvin helppokäyttöinen ja selkeästi rakennettu, joten elämänkumppanin löytäminen ei jää ainakaan tietotekniikasta kiinni!

50plusmatch suojelee tarkasti käyttäjiensä yksityisyyttä ja pyrkii takaamaan parhaan mahdollisen turvallisuuden. Sivustolla on huolella tehtyjä profiileja, sillä sivuston ylläpito tarkistaa jokaisen profiilin ennen julkaisua.

Jatka lukemista ja katso 50plusmatch kokemuksia tästä kirjoituksesta ja selvitä olisiko palvelu sopiva omaan seuranhakuusi.

 • Seuranhakua yli 50-vuotialle
 • Jokainen profiili tarkistataan
 • Seuraa tositarkoituksella

1. Millainen on deittailusivusto 50plusmatch.fi?

50plusmatch on siis tarkoitettu vain yli 50-vuotiaille henkilöille, jotka etsivät parisuhdetta tai ihan vain juttuseuraa. Sivusto on vuonna 2006 perustettu ja sen suosio vain kasvaa. Sivusto on alun perin hollantilainen ja on osa MatchMediaa, joka on kasvukykyinen yritys.

Suomen lisäksi sivusto toimii joissakin muissa Euroopan maassa, esim. Ruotsissa ja Belgiassa. Sivustolla on hyvä asiakaspalvelu, joten saat mieltä askarruttaviin kysymyksiisi nopeasti vastauksen. MatchMedia on iso ja luotettava yritys, joten 50plusmatchin käyttäminen ja mahdollisten maksujen tekeminen on täysin luotettavaa.

50plusmatch -verkkosivustoa päivitetään jatkuvasti, jotta sinun olisi helppo ja turvallista sitä käyttää. Sivusto suojelee käyttäjiensä yksityisyyttä tarkoin. Se haluaa kaikkien käyttäjien kokevan olevansa mahdollisimman turvassa, jotta kokemus olisi mahdollisimman antoisa ja ongelmaton. Näin pääset keskittymään vain olennaiseen eli seuranhakuun.

2. 50plusmatch kokemuksia netistä

50plusmatch kokemuksia
Kuvakaappaus kiyoh.com -verkkosivulta

50plusmatch on hyviä kokemuksia kerännyt deittisivusto varttuneemmalle väelle. Palvelun ideana on kerätä kaikki tosissaan seuraa hakevat +50 vuotiaat samalle deittisivustolle.

50plusmatchin käyttäminen on helppoa ja aloittamaan pääsee täysin maksutta. Ilmaisprofiili on tietysti rajoitettu, kuten muissakin vastaavissa palveluissa. Pääset siis ilmaiseksi tutustumaan palvelun käyttöliittymään ja ominaisuuksiin, mutta varsinainen seuranhaku onnistuu vain maksullisella profiililla.

Lukemiemme kokemusten mukaan 50plusmatch on parhaimmillaan niille käyttäjille, jotka ovat hakemassa seuraa vakavalla otteella. Maksullisella profiililla se onnistuu. Hinnoittelu on mielestämme kohtuullista, sillä yksi kuukausi on alle 30 euroa. Palvelu tukee kaikkia suosituimpia maksutapoja, joten siitä ei kokeilu jää ainakaan kiinni.

Kriittisemmät palautteet 50plusmatchista liittyvät siihen, jos käyttäjä ei ole ollut tyytyväinen palvelun tarjontaan. Kaikki eivät tietysti löydä etsimäänsä 50plusmatchista, se on fakta. Seuranhaussa on aina ripaus tuuria mukana, joten mitään takuuta kumppanin löytymisestä ei ole.

Muuta kritiikkiä on annettu siitä, että palvelun laskutus on jatkunut vaikka henkilö ei ole jatkanut 50plusmatchin käyttöä. Tässä tuleekin huomata, että jäsenyys tulee ymmärtää peruuttaa. Muuten veloitus menee automaattisesti.

Annamme palvelulle kuitenkin hyvät arvosanat ja suosittelemme sitä ainakin kokeilemaan. Vinkkeinä kokeiluun annamme sen, että ole avoimin mielin, äläkä odota liikoja. Muista myös peruuttaa jäsenyys kirjallisesti, jos et enää halua sitä käyttää.

3. Miten 50plusmatchiin liitytään ja mitä se maksaa?

Jäseneksi liittyminen on tehty erittäin helpoksi ja se on täysin ilmaista, jos et halua käyttää erikoisominaisuuksia. Kerromme näistä tarkemmin myöhemmin.

Liittyminen jäseneksi menee seuraavanlaisesti:

 • Siirry -verkkosivulle
 • Valitse etusivun oikeasta reunasta, etsitkö mies- vai naisseuraa
 • Sinulta kysytään nimimerkkiä, sähköpostia ja salasanaa. Sähköposti ei näy muille käyttäjille. Saat sähköpostin, jossa kerrotaan sinun voivan nyt kirjautua sivustolle nimimerkillä ja salasanalla.
 • Valmista! Nyt voit kirjautua sivustolle omalla nimimerkillä ja asettamallasi salasanalla.

Nyt pääset jo katselemaan muiden ihmisten profiileja, mutta kannattaa kuitenkin aloittaa sillä, että tekee oman profiilin valmiiksi.

Aloita tietojen täyttäminen kohdasta ”Menu” sivuston oikeasta yläkulmasta. Valitse sen jälkeen ”Profiilini” ja sen jälkeen ”Täytä profiili”, jolloin voit alkaa syöttämään tietoja itsestäsi. Vain tähdellä merkityt kohdat on pakko täyttää.

Kysymyksistä jotkut ovat avoimia tekstikenttiä ja jotkut ovat monivalintakysymyksiä. Profiilisi on aluksi näkymätön. Kun saat täytettyä suurimman osan tiedoistasi, se muuttuu näkyväksi muille käyttäjille.

Suosittelemme panostamaan profiiliisi sekä tietysti myös lisäämään hyvä profiilikuva itsestäsi, näin saat palvelusta paljon enemmän irti ja profiilisi herättää muissa luottamusta. Profiileissa persoonallisuus on valttia ja tietysti mitä enemmän on panostettu profiiliin, sitä enemmän saa yhteydenottoja.

Täysin ilmaiseen versioon kuuluu mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • 10 kuvan lataaminen
 • Hakuprofiilin luominen
 • Muiden jäsenien etsiminen
 • Voit lähettää 10 kiinnostusviestiä tai visailua päivässä
 • Voit lukea kutsut
 • Vastata viesteihin ilmaiseksi

Jos haluat kuitenkin olla oma-aloitteinen ja aktiivinen palvelussa, kannattaa siitä maksaa, sillä täysversioon kuuluu mm. seuraavat ominaisuudet edellisten lisäksi:

Täysversion ominaisuudet

 • Lähettää henkilökohtaisia viestejä
 • Katsoa, kuka on käynyt profiilissasi
 • Lähettää rajattomasti kiinnostusviestejä
 • Katsoa muiden jäsenten hakuprofiileja
 • Chatti
 • Things2Sharen käyttäminen (ryhmäviestitoiminto)
 • Katsoa, kuka on ilmais- tai täysjäsen

4. 50plusmatch hinnasto

Kuten aiemmin on jo mainittu, ilmaiseksi saat paljon, mutta täysjäsenenä saat paljon enemmän. Mikäli haluat keskustella rajattomasti muiden jäsenten kanssa, palvelu maksaa. Palvelun hinta on kuukaudessa noin 15-30€, mutta suosittelemme tarkistamaan ajantasaisen hinnaston palvelun sivuilta.

Vinkki! Kun selailet hetken sivustoa ja profiileja, saattaa näyttöösi pomppia tarjous, jolla saat 1-2 kk ilmaiseksi, kun ostat jäsenyyden heti. Maksuvaihtoehtoja on monia, joista voit valita vapaasti parhaiten itsellesi sopivan tavan.

50plusmatch maksutavat

 • Paypal
 • Luotto- ja maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard
 • Verkkomaksut (esim. Nordea ja OP)
 • Tilisiirto

5. 50plusmatch applikaatio

Niinkuin muillakin treffisivustoilla, myös 50plusmatch -sivustolla on oma sovellus ladattavissa kännykkään tai tablettiin. Voit ladata sovelluksen Google Play -kaupasta tai app storesta.

Sovellusta on yhtä helppoa käyttää kuin verkkosivustoakin. Se on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Sovellus on suomenkielinen. Jos siis käytät paljon kännykkää ja haluat, että palvelu on aina käytettävissäsi, kannattaa tämä sovellus ladata. Näin pääset nopeasti mm. vastaamaan viesteihin. Sovelluksen lataaminen kännykkään on ilmaista.

6. Mitä jos haluan poistaa profiilini ja peruuttaa jäsenyyteni?

Jos olet ns. ilmaisjäsen, voit lopettaa jäsenyytesi helposti. Menet vain ”Profiilin”, valitset ”Asetukset ja jäsenyys” ja ”Lopeta jäsenyytesi”.

Jos taas olet täysjäsen, eli olet maksanut jäsenyydestäsi, voit peruuttaa jäsenyytesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta ja saada rahasi takaisin.

Jos olet käyttänyt näiden 14 päivän aikana sivuston maksullisia palveluja, voidaan sinulta kuitenkin periä summa, joka vastaa kuukauden jäsenyyden summan verran. Peruutusaika päättyy 14 päivän kuluttua jäsenyyden alkamispäivästä.

Kun haluat peruuttaa jäsenyytesi, ota yhteys palveluntarjoajaan ”Ota yhteyttä” -kohdasta 50plusmatch.fi -sivun alalaidasta.

Yhteenveto 50PlusMatch

Yhteenvetona voimme todeta, että 50plusmatch on helppokäyttöinen treffipalvelu yli 50-vuotiaille aktiivisille henkilöille, jotka etsivät kumppania tositarkoituksella tai saattavat etsiä vain juttuseuraa. Palvelulla on paljon käyttäjiä ja jokaiselle jotakin.

Profiiliin panostaminen on kaikki kaikessa, siitä käy ilmi millainen ihminen olet ja mitä tarkalleen haet, joten siihen kannattaa käyttää aikaa.

50plusmatch on luotettava ja turvallinen deittipalvelu, joka on kaikille ilmainen, mutta enemmän saat palvelusta irti täysjäsenenä. Voit tietysti ensin käyttää ilmaisversiota ja sitten päättää, haluatko palvelulta vielä enemmmän. Onneksi heti ei tarvitse asiasta päättää.

Voit tutustua muihin deittisivuihin tästä. Toivotamme sinulle onnea seuranhakuun!

Mikä on 50plusmatch?

50plusmatch on deittisivusto, joka on suunniteltu erityisesti yli 50-vuotiaille sinkuille.

Onko rekisteröityminen 50plusmatch-sivustolle ilmaista?

Kyllä, rekisteröityminen 50plusmatch-sivustolle on täysin ilmaista. Lisäpalvelut ja aktiivinen sivuston käyttö voi vaatia maksullisen jäsenyyden.

Voiko 50plusmatch-sivustolla etsiä vain ystäviä tai onko se vain romanttista seuraa varten?

50plusmatch-sivustolla voi etsiä sekä ystäviä että romanttista seuraa, ja käyttäjät voivat valita haluavatko etsiä vain toista vai molempia.


Aikuiset.com » Deittailu